Kokouksen asialistalla on muun muassa Liisankatu 29 -Unioninkatu 39 kiinteistöjen tulevaisuudesta päättäminen. Kuva: Joel Eklöv.

8.9.2022

Seurakunnanvaltuuston kolmas ylimääräinen arkkipiispa Leon koollekutsuman kokouksen jatkokokous 7.9. jouduttiin keskeyttämään, koska valtuusto ei ollut päätösvaltainen. Paikalla oli kaikkiaan viisi valtuutettua 21 valtuutetusta. Kokous on päätösvaltainen, mikäli paikalla on vähintään puolet valtuutetuista.

Kokouksen tekninen puheenjohtaja Arvo Kokkonen pyytää arkkipiispa Leoa määräämään jatkokokoukselle uuden päivämäärän ja ajan.

Kokouksen pöytäkirja on julkaistu seurakunnan sivuilla ja sen voi lukea tästä. 

Kyseessä on jo toinen kerta, kun kokous ei ole päätösvaltainen. Alun perin sairaustapauksen vuoksi siirretty kokous pidettiin 29.8., jolloin paikalla oli kuusi valtuutettua.

Seurakunnanvaltuusto on kokoontunut myös 1.9. puheenjohtaja Jefim Brodkinin kutsumana. Kokouksen pöytäkirjan voi lukea tästä.

Kuinka seurakunnanvaltuusto on päätynyt tilanteeseen, jossa kokouksen kutsuu koolle niin arkkipiispa kuin puheenjohtajakin? Asiasta voi lukea tarkemmin seurakunnan sivuilla tästä uutisesta. 

 

 

 

 

Kategoriat Uutiset