Kerhotoiminnan ja tapahtumien osalta päivitetyt syyskauden tiedot julkaistaan elokuussa ja toiminta käynnistyy syyskuussa. Leiritoiminta käynnistyy elokuussa ohjeiden mukaisin poikkeusjärjestelyin.

Kaikissa seurakunnan tiloissa kiinnitetään ohjeiden mukaisesti huomiota myös tehostettuun siivoukseen.


Seurakunnan aikuisille suunnattu toiminta on usein kerhomuotoista. Säännöllisiä toimintamuotoja ovat esimerkiksi ortodoksiakerho, raamattupiiri, kirjallisuuspiiri tai ompeluseura. Aikuiskasvatuksen kerhoihin osallistuminen ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä, vaan kaikki ovat tervetulleita osallistumaan ja tutustumaan ortodoksiseen uskoon ja elämään.

Yhteisöllisyyttä vahvistetaan yhdessä tekemällä ja oppimalla. Aikuiskasvatuksen muotoina voivat olla myös erityiset kurssit, kuten kummikoulu, avioliittokurssi tai aikuisten kristinoppikoulu.

Ortodoksisen identiteetin vahvistumista tuetaan erilaisten kirkon liturgiseen ja muuhun perinteeseen liittyvien teemojen käsittelyllä. Seurakunnan aikuiskasvatukseen luetaan omalta osaltaan myös seurakunnan perhetyö.

Lisäksi seurakunnassa järjestetään järjestelmällistä kuoroille, kuorolaisille ja kaikille kiinnostuneille suunnattua musiikkikasvatusta.

Oletko kiinnostunut liittymään ortodoksiseen kirkkoon? Lue lisää kirkkoon liittymisestä.

Lisätietoja: kasvatustyöntekijä Kaarina Lyhykäinen, kaarina.lyhykainen@ort.fi, 09 85 646 152

Aikuisille soveltuvia podcasteja ortodoksisuudesta seurakunnan SoundCloud-kanavalla.

Tapahtuma ja toimintakalenteri
Aikuiset

Valitse alue Valitse kohderyhmä Valitse tapahtumamuoto

December 2021

iCal Feed