Seurakunta järjestää myös erityisesti senioreille suunnattua monipuolista toimintaa seurakunnan eri alueilla. Seniorikerhot, toimintapiirit ja iltapäiväkerhot ovat säännöllistä toimintaa, johon voi osallistua maksutta. Seniorikerhojen toimintaan ei pääsääntöisesti tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tutustu seurakunnan järjestämiin tapahtumiin tapahtuma- ja toimintakalenterissa.  
Jos haluat tutustua vain senioreille suunnattuihin tapahtumiin, valitse kalenterin kohderyhmäksi Seniorit.

Hiljaisuuden retriitti
Seurakunta järjestää hiljaisuuden retriitin kaksi kertaa vuodessa aina suurenpaaston ja joulupaaston aikaan Lopella Kaunisniemen leirikeskuksessa. Se on torstaista sunnuntaihin kestävä vetäytyminen hiljaisuuteen pois arjen rutiineista ja kiireistä. Retriitin päiväohjelma koostuu jumalanpalveluksista ja yhteisistä aterioista.

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Kari Hartikka kari.hartikka@ort.fi p. 040 703 4616

Horse
Ompeluseura HORSE kokoontuu parittomien viikkojen torstai-iltoina diakoniatoimen kerhotiloissa (Unioninkatu 39, sisäpiha). Halutessasi voit aloittaa illan Kotikirkossa (Liisankatu 29 A, 4. krs) klo 17:00 alkaen toimitettavalla ehtoopalveluksella, jonka jälkeen siirrymme kerhotiloihin noin klo 17:30. Horsessa voit tehdä erilaisia käsitöitä tai vain oleskella nauttien hyvästä seurasta. Maksuttomaan toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Elina Pale, elina.pale@ort.fi, puh. 040 723 7632

Seniorikerho
Seniorikerho kokoontuu Helsingin seurakuntasalilla (Unioninkatu 39, sisäpiha) parillisten viikkojen torstai-päivinä kello 12:00–14:00.  Kerhossa on tarjolla luentoja, esityksiä ja keskusteluja sekä kahden euron lounas. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tervetuloa!

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Kari Hartikka, kari.hartikka@ort.fi, puh. 040 703 4616

Tapahtuma ja toimintakalenteri<
Seniorit

Valitse alue Valitse kohderyhmä Valitse tapahtumamuoto

August 2019

iCal Feed