Seurakunnan kerhot ja muu toiminta ei yleensä edellytä ilmoittautumista ja siihen voi tutustua Tule mukaan sivuilla kunkin kohderyhmän mukaan: Lapset ja perheet, nuoret, aikuiset ja seniorit.


Ilmoittautuminen Hiljaisuuden retriittiin on alkanut:

Hetki hengähtää – hiljaisuuden retriitti Kaunisniemen leirikeskuksessa 6.10- 9.10.


Nuoret

Haku kerhonohjaajaksi kerhovuodelle 2022 – 23

Kerhonohjaajaksi voi hakea liturgiakerhoihin ja ponomarikerhoihin. Ensikertalaiset ovat velvoitettuja osallistumaan elokuussa järjestettävään koulutustilaisuuteen, jossa käydään läpi kerhon ohjaamisen perusteet, sekä hätäensiapukoulutus ja tutustutaan uusiin työtovereihin. Kristinoppikoulun käyneiden on mahdollista tulla mukaan ja ryhtyä kerhonohjaajaksi. Huom. myös vanhojen kerhonohjaajien on haettava samaa kautta. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu tästä linkistä mukaan!

Leirinohjaajakoulutus käynnistyy jälleen syksyllä!

Jos sinulla on kiinnostus leirityöhön, halu leikittää ja olla luomassa leiriohjelmaa ja toimia nuoremmillesi ja pienemmillesi tukena kirkon toiminnassa ja uskon tiellä, tule mukaan leirinohjaajakoulutukseen. Koulutukseen voi ilmoittautua tästä linkistä. Ilmoittautuminen alkaa 31.5.

Jatkokriparit kesän 2022 leiriläisille!

Jatkokriparille voi ilmoittautua tästä linkistä.

Vuoden 2022 kristinoppileirit

Kaikki vuoden 2022 leirit kestävät perjantaista lauantaihin ja päättyvät lauantaina juhlavaan liturgia-jumalanpalvelukseen alla mainituissa kirkoissa.

2. kristinoppileiri Kaunisniemessä 10.–18.6.2022
Päätösliturgia Kaunisniemessä 18.6.

3. päiväkristinoppileiri Helsingissä 11.–18.6.2022
Päätösliturgia Uspenskin katedraalissa Helsingissä 18.6.

4. kristinoppileiri Kaunisniemessä 1.–9.7.2022
Päätösliturgia Kaunisniemessä 9.7.

5. kristinoppileiri Kaunisniemessä 15.7.–23.7.2022 (mahdollisuus järjestää ruotsinkielinen ryhmä)
Päätösliturgia Kaunisniemessä 23.7.

6. kristinoppileiri Kaunisniemessä 29.7.–6.8.2022
Päätösliturgia Kaunisniemessä 6.8.

Monimuotokripari (sisältää etäopetusta, pienryhmäopetusta Helsingissä ja Lahdessa sekä leiriviikonlopun 2.–4.9.2022)

Yöpymisen sisältävien leirien hinta on 200 € ja päiväleirien hinta on 75 € Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille (ml. ent. Lahti ja Hämeenlinna), muille hinnat ovat 320 € ja 120 €. Kristinoppikoulumaksu sisältää ennakkotapaamiset, leirin sekä jatkoleirin. Lasku leiristä tulee maksaa ennen leirin alkua. Mikäli leirimaksu tuottaa vaikeuksia työttömyyden, varattomuuden tai muun syyn takia, seurakunta voi myöntää kirjallisesta anomuksesta alennuksen, maksusuunnitelman tai vapautuksen leirimaksusta. Vapaamuotoiset kirjalliset anomukset pyydetään lähettämään diakoniatoimeen tammikuun loppuun mennessä postitse tai sähköpostilla seuraaviin osoitteisiin: Helsingin ortodoksinen seurakunta, diakoniatoimi, Liisankatu 29 A, 00170 HELSINKI tai sähköpostiosoitteeseen diakonia.helsinki@ort.fi

Leirille ilmoittautuminen

Leirille ilmoittaudutaan tästä.  Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muista merkitä lomakkeeseen sekä ensimmäinen että toinen leiritoiveesi!

 

Diakonian virkistysleiri Kaunisniemen leirikeskuksessa

ilmoittautuminen 22.6. mennessä

Diakonian virkistysleiri 30.8.–2.9. – luomakunnan päivään ajoittuvan leirin ilmoittautuminen on alkanut