Seurakunnan kerhot ja muu toiminta ei yleensä edellytä ilmoittautumista ja siihen voi tutustua Tule mukaan sivuilla kunkin kohderyhmän mukaan: Lapset ja perheet, nuoret, aikuiset ja seniorit.


Kaunisniemen leirikeskuksen talvipraasniekka 9.12.

Ilmoittautuminen ilmaiseen yhteiskuljetukseen tästä.

Kaunisniemen kirkon talvipraasniekka eli Talvi-Anna 9.12. – ilmoittaudu mukaan tästä

 

 


Nuoret

Haku kerhonohjaajaksi kerhovuodelle 2022 – 23

Kerhonohjaajaksi voi hakea liturgiakerhoihin ja ponomarikerhoihin. Ensikertalaiset ovat velvoitettuja osallistumaan elokuussa järjestettävään koulutustilaisuuteen, jossa käydään läpi kerhon ohjaamisen perusteet, sekä hätäensiapukoulutus ja tutustutaan uusiin työtovereihin. Kristinoppikoulun käyneiden on mahdollista tulla mukaan ja ryhtyä kerhonohjaajaksi. Huom. myös vanhojen kerhonohjaajien on haettava samaa kautta. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu tästä linkistä mukaan!

 

Leirinohjaajakoulutus on nyt käynnissä

Jos sinulla on kiinnostus leirityöhön, halu leikittää ja olla luomassa leiriohjelmaa ja toimia nuoremmillesi ja pienemmillesi tukena kirkon toiminnassa ja uskon tiellä, tule mukaan leirinohjaajakoulutukseen. Koulutukseen voi ilmoittautua tästä linkistä. 

 

Jatkokriparit kesän 2022 leiriläisille!

Jatkokriparille voi ilmoittautua tästä linkistä.


Vuoden 2023 kristinoppileirit

Seurakunta on lähettänyt kaikille vuonna 2008 syntyneille seurakuntamme jäsenille kutsukirjeen kristinoppileireille postitse. Kutsukirjeen voi katsoa tästä (pdf).  På svenska. Приглашение на русском языке

Seurakunta järjestää vuonna 2023 seuraavat kristinoppileirit:

 1. kristinoppileiri Kaunisniemessä 17.–25.2.2023
  Päätösliturgia Helsingissä, Uspenskin katedraalissa 25.2. 
 1. kristinoppileiri Kaunisniemessä 9.–17.6.2023
  Päätösliturgia Kaunisniemessä 17.6. 
 1. päiväkristinoppileiri Helsingissä 9.–17.6.2023
  Päätösliturgia Helsingissä Uspenskin katedraalissa 17.6. 
 1. kristinoppileiri Kaunisniemessä 30.6.–8.7.2023
  Päätösliturgia Kaunisniemessä 8.7. 
 1. kristinoppileiri Kaunisniemessä 14.7.–22. 7.2023 (mahdollisuus järjestää ruotsinkielinen ryhmä)
  Päätösliturgia Kaunisniemessä 22.7. 
 1. kristinoppileiri Kaunisniemessä 28.7.–5.8.2023
  Päätösliturgia Kaunisniemessä 5.8. 

 

Leirimaksu

Yöpymisen sisältävien leirien hinta on 200 € ja päiväleirien hinta on 75 € Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille, muille hinnat ovat 320 € ja 120 €. Kristinoppikoulumaksu sisältää ennakkotapaamiset, leirin sekä jatkoleirin. Lasku leiristä tulee maksaa ennen leirin alkua. Mikäli leirimaksu tuottaa vaikeuksia työttömyyden, varattomuuden tai muun syyn takia, seurakunta voi myöntää kirjallisesta anomuksesta alennuksen, maksusuunnitelman tai vapautuksen leirimaksusta. Vapaamuotoiset kirjalliset anomukset pyydetään lähettämään diakoniatoimeen tammikuun loppuun mennessä postitse tai sähköpostilla seuraaviin osoitteisiin: Helsingin ortodoksinen seurakunta, diakoniatoimi, Liisankatu 29 A, 00170 HELSINKI tai sähköpostiosoitteeseen diakonia.helsinki@ort.fi

Leirille ilmoittautuminen

Ilmoittautu kristinoppileirille tästä.  Ilmoittautuminen alkaa 12.9. kello 8. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muista merkitä lomakkeeseen sekä ensimmäinen että toinen leiritoiveesi!