Helsingin ortodoksisen seurakunnan asiakaspalvelupisteellä Helsingissä vastassa on seurakuntasihteeri Jaana Prada. Pääsiäinen näkyy myös asiakaspalvelupisteellä. Pleksi puolestaan muistuttaa koronaviruspandemian ajoista. Kuva: Vlada Wahlstén

24.4.2023

Helsingin ortodoksisen seurakunnan neuvosto on 20.4. kokouksessaan myöntänyt seurakuntasihteeri Milja Sarlinille toimivapaata 31.12.2024 saakka. Milja Sarlin jatkaa toimivapaan aikana työtään Filantropialla järjestösihteerin tehtävässä.

Neuvosto linjasi, että seurakunta kutsuu oman suostumuksen perusteella Jaana Pradan jatkamaan viime vuoden syyskuussa aloittamaansa sijaisuutta. Näin varmistetaan asiakaspalvelun häiriötön hoitaminen tilanteessa, jossa toista seurakuntasihteerin tointa ei säätötoimena ole täytetty.

Seurakuntasihteerin tehtävässä jatkava Jaana Prada on ollut ortodoksisen kirkon palveluksessa vuodesta 2002, joista viimeiset 14 vuotta ortodoksisen kirkon palvelukeskuksessa rekisterisihteerinä. Viime vuoden elokuussa hän aloitti ensin väliaikaisena ja tämän jälkeen varsinaisena seurakuntasihteerin sijaisena Helsingin asiakaspalvelupisteellä.

Seurakunnanneuvosto käsitteli myös kokouksessaan Helsingin keskustan kiinteistöjä ja teki valtuustolle asiasta esityksen, josta voit lukea tarkemmin tästä.  Neuvoston pöytäkirja julkaistaan sen allekirjoittamisen jälkeen seurakunnan internetsivuilla:

Neuvoston 20.4. kokouksen pöytäkirja

 

Kategoriat Uutiset