Liturgian yhteydessä vihitään käyttöön Järvenpään pyhäkköyhteisön kirkkoon lahjoittama uusi, koristeellinen tamminen ulko-ovi.

12.10.2020

Jumalansynnyttäjän Kazanilaisen ikonin kirkon 40-vuotispäiväjuhla on jouduttu perumaan koronapandemian huolestuttavan kehittymisen vuoksi. Juhlaa oli tarkoitus viettää Kartanon koululla Järvenpäässä sunnuntaina 18.10. kello 14:00.

Vuosijuhlaviikonvaihteen jumalanpalvelukset toimitetaan kuitenkin normaalisti. Sunnuntain liturgia radioidaan Yle Radio 1 –kanavalla kello 11:00 alkaen. Näin ollen jokainen voi yhtyä suuren juhlan tunnelmaan kotoa käsin. Sunnuntain 18.10. liturgia ”paikan päällä” on jo täyteen varattu.

Liturgian yhteydessä vihitään käyttöön Järvenpään pyhäkköyhteisön kirkkoon lahjoittama uusi, koristeellinen tamminen ulko-ovi.

Alun perin Helsingin ja koko Suomen arkkipiispa Leon piti toimittaa viikonvaihteen palvelukset, mutta hän on joutunut perumaan osallistumisensa.

Ilmoittaudu ennakkoon

Järvenpään kirkon syyspraasniekkaa vietetään 21.–22.10. Keskiviikkona toimitetaan vigilia kello 17.30 ja torstaina vedenpyhitys ja liturgia kello 09:00.

Tällä hetkellä jumalanpalveluksiin tulee ilmoittautua ennakkoon koronarajoitusten vuoksi. Kuhunkin jumalanpalvelukseen voi osallistua enintään 12 henkilöä tai perhettä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollisia peruutuspaikkoja tarjotaan varasijalla oleville.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tämän linkin kautta.

Samalla ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittaa kaikki jumalanpalvelukseen osallistuvat perheenjäsenet. Tällä hetkellä suositellaan oman kasvomaskin käyttöä.

Teksti: Susanna Somppi

Kategoriat Ajankohtaista