9.10.2020

Hämeenlinnan ortodoksinen seurakunta yhdistyy Helsingin ortodoksiseen seurakuntaan 1.1.2021. Vaaleissa Hämeenlinnan seurakunnan alueelta valitaan kaksi ehdokasta edustamaan Hämeenlinnan aluetta uuteen seurakuntaamme. Alla Hämeenlinnan kahden ehdokkaan esittelyt.

Huomioithan, että voit äänestää vain oman vaalialueesi ja seurakuntasi ehdokkaita. Hämeenlinnan seurakunnan ehdokkaita voivat siis äänestää vain Hämeenlinnan seurakunnan jäsenet.

Kolme kysymystä vaaliehdokkaille:

  1. Millä tavoin olet aktiivinen seurakunnassasi?
  2. Mainitse kolme tärkeintä kehityskohdetta omassa seurakunnassasi.
  3. Mitä osaamista tuot valtuustotyöskentelyyn?

 

Ehdokkaiden esittelyt

3 Heporauta, Katri

Varhaiskasvatuksen opettaja

NYKYINEN VALTUUTETTU

  1. Olen ollut valtuustossa kahdella kaudella. Harrastan ikonimaalausta, olen maalannut useamman vuoden seurakunnan ikonipiirissä.
  2. Kirkon remontointi, alueellinen tasa-arvo uudessa seurakunnassa, Hämeenlinnan toiminta-alueen toimintojen monipuolistaminen.
  3. Lapsiperheiden ja diakonian asiat ovat lähellä sydäntä.

 

rpt

2 Tamminen, Elise

Varatuomari, eläkeläinen

EI NYKYINEN VALTUUTETTU

  1. Olen seurakunnanneuvoston varapuheenjohtaja ja Tiistaiseuran jäsen. Palveluksissa käyn yleensä kerran kuukaudessa. Korona-aikana eri seurakuntien striimaukset ja YouTube-videot ovat tulleet tutuksi.
  2. Seurakunnan hallintoelinten myönteinen ja eteenpäinkatsova ilmapiiri. Hämeenlinnan kirkon rakentamisprojekti, sen aikana ja paluu normaaliin. Uuden seurakunnan kokeminen omaksi yhteiseksi seurakunnaksi.
  3. Olen ratkaisukeskeinen juristi, ja minulla on työuraltani kokemusta asiantuntija- ja johtotehtävistä erikokoissa yksiköissä ja projekteissa. Hallinnonuudistus ja muutkin muutokset on tulleet tutuksi.
Kategoriat Ehdokaslistat