Myllypuron ortodoksisen kappelin Facebook-sivuilla julkaistussa kuvassa näytetään, minkälaisia elintarvikkeita voi esimerkiksi tuoda ukrainalaispakolaisille. Koska pakolaisista suurin osa on naisia ja lapsia, myös kuukautissuojille ja vaipoille on tarvetta.

21.4.2022

Hiippakunnallinen hätäruoka-apu ukrainalaispakolaisten hyväksi sai 20.4. alkaen uuden keräyspisteen Itä-Helsinkiin. Myllypuron kappeliin voi tuoda lämpimässä säilyviä elintarvikkeita ja hygieniatuotteita aina jumalanpalveluksien yhteydessä.

Pyhittäjä Syväriläisen kappeli Myllypurossa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja sen yhteystiedot sekä jumalanpalveluksien ajankohdat voi tarkistaa alueen sivuilta , pyhäkön Facebook-sivuilta sekä seurakunnan jumalanpalveluskalenterista.

Hätäruoka-avun tarkoituksena on nimensä mukaisesti tarjota kriittistä apua vasta Suomeen saapuneille Ukrainan sodan pakolaisille sinä aikana, kun he eivät vielä välttämättä saa muuta tukea yhteiskunnalta. Ruoka-apu käynnistyi 14.4. arkkipiispa Leon siunauksella. Seurakunnalla on entuudestaan kaksi keräilypistettä Tikkurilan kirkolla ja Keravalla. Tikkurilassa seuraava keräysajankohta on sunnuntaina 24.4. kello 11:30-13:30.

Kategoriat Uutiset