19.4.2022

Kahvia ja ortodoksista hengellisyyttä -tapahtuma sekä tarvikekeräys ukrainalaispakolaisten hyväksi kirkossamme su 24.4. Tarvikekeräys on avoinna kello 11:30-13:30 ja keskustelutilaisuus pidetään kello 12-13.

Seurakuntamme monikulttuurisesta työstä vastaava pappi, isä Johannes Lahtela järjestää monikulttuurisen keskustelutilaisuuden Tikkurilan ortodoksisella kirkolla.

Onko sinulla hengellisiä pohdintoja tai kysymyksiä? Mistä aiheesta haluaisit keskustella ryhmässä? Voit laittaa toiveesi sähköpostitse jo etukäteen isä Johannekselle johannes.lahtela@ort.fi.

Samassa yhteydessä voi kirkolle tuoda hätäruoka-apukeräykseen ruoka-aineita ja siivoustarvikkeita ukrainalaispakolaisille. Keräykseen toivotaan kuivaelintarvikkeita ja hygieniatuotteita, kuten vaippoja ja kuukautissuojia. Myös siivoustarvikkeita ja pyykkitelineitä voi tuoda.

– Pääpaino on kriittisessä ruoka-avussa. Seurakuntalaiset voivat kuitenkin halutessaan lähettää myös pääsiäistervehdyksen. Koska pakolaisista suuri osa on lapsia, voi paikalle toimittaa myös pääsiäisherkkuja tai leluja, kunhan lelut ovat uusia tai uutta vastaavassa kunnossa, kertoo isä Johannes.

Tapahtumasta englannin kielellä – About the Event in English.

 

Tarkennus: Hätäruoka-apukeräys ukrainalaispakolaisille on avoinna Tikkurilan kirkolla sunnuntaina 24.4. kello 11:30-13:30 välillä aiemmin ilmoitetun lyhyemmän ajan sijasta. 

Kategoriat Uutiset