2.9.2020
Kristuksen Taivaaseenastumisen kirkon ovet avautuivat syyskuussa rukoilijoille. Kesän ajan jumalanpalveluksia toimitettiin pyhäkön puutarhassa, ja keväällä poikkeusolojen vuoksi suljetuin ovin ilman kirkkokansaa. Monelle alueen ortodoksille kyseessä onkin ensimmäinen kerta, kun kevään jälkeen pääsee jälleen palaamaan pyhäkköönsä.
Kirkkosalissa kävijöitä odottaa iloinen ja odotettu muutos – kirkkoon on kesän ajan maalattu seinämaalauksia. Freskojen maalaamisen vuoksi kirkon länsiseinällä on vielä rakennusteline.
Koronaviruspandemian vuoksi jumalanpalveluksiin voi osallistua vain rajallinen määrä ihmisiä. Kaikille kävijöille tulee taata riittävät turvavälit. Tämän vuoksi Tikkurilan kirkon jumalanpalveluksiin voi syyskuussa osallistua 28 seurakuntalaista.
Jumalanpalveluksiin ilmoittaudutaan sähköisesti jumalanpalveluskalenterissa olevien linkkien kautta.  Ilmoittautua voi myös puhelimitse, joko soittamalla tai tekstiviestillä Vantaan alueen kanttori Elia Pietarisen numeroon 0442063327. Viestissä Pietariselle tulee lähettää nimensä, puhelinnumeronsa sekä tiedot jumalanpalveluksesta,  johon haluaa osallistua.
Ennakkoilmoittautumisen avulla vältämme kirkon ruuhkautumisen ja varmistamme näin kirkossa kävijöiden turvallisuuden. Paikalle tulevilta kerätään yhteystietoja, jotta mahdollinen tartuntaketju voidaan helposti jäljittää.
Tietoja säilytetään Katrina software Groupin serverillä 30 vuorokautta, jonka jälkeen tiedot tuhotaan.
Ilmoittautuminen jumalanpalveluksiin onnistuu tämän linkin kautta.
Kategoriat Uutiset