30.5.2020

Videotervehdyksessä kuullaan muun muassa kasvatuksen pappi Sergei Petsalon puhe valmistuneille. Lopussa videolla on luvassa myös yllätys uusilta ylioppilailta.

Tervehdys on lähetetty ennakkoon nyt valmistuville ylioppilaille, jotka ovat osallistuneet ortodoksisen uskonnon opetukseen. Heitä on tänä vuonna 123.

Aiempina vuosina seurakunta on järjestänyt uusille ylioppilaille juhlavan stipendienjakotilaisuuden. Koronaviruspandemian vuoksi juhlatilaisuus jouduttiin kuitenkin korvaamaan videotervehdyksellä ja stipendit maksetaan uusien ylioppilaiden tilille.

Katso tästä seurakunnan tervehdys kaikille valmistuneille.

Videon on tuottanut Petrus Palola. Videolla näkyvät ylioppilaat ovat Siiri Klubb, Charlotta Hernesniemi, Mikael Vartiainen, Matias Vartiainen, Vincent Spitz, Mitja Ritvanen ja Joona Fagerholm.

Lue myös videollakin esiintyvän tämän kevään ylioppilaan Siiri Klubbin haastattelu: ”Poikkeusoloissa valmistuneet saavat olla ylpeitä saavutuksestaan”. 

Korjaus: Uutista täydennetty ylioppilaiden tarkalla määrällä, joita on tänä vuonna 123. Stipendejä ei toimitettu sähköpostitse, vaan ne maksettiin uusien ylioppilaiden tilille. 

Kategoriat Uutiset