22.1.2024

Helsingin ortodoksisen seurakunnan kiinteistölautakunta kokoontui vuoden ensimmäiseen kokoukseensa 10. tammikuuta. Kyseessä oli myös ensimmäinen kokous, joka pidetään varsinaisen seurakunnan nykyisten luottamuselimien päättyneen toimikauden jälkeen. Nykyiset luottamuselimet jatkavat toimintaansa siihen saakka, kunnes uusi valtuusto valitaan. Vaalien uusi aikataulu ei ole vielä tiedossa. Kiinteistölautakunta sopikin tulevien kokouksien aikataulut koko kevätkaudelle aina toukokuuhun saakka.

Kiinteistölautakunta käsitteli kokouksessaan seurakunnan vuokrasopimuksien vuokrien tasoa sekä meneillään olevia ja tulevia korjauksia. Kiinteistölautakunnan kokouksen pöytäkirja on julkaistu seurakunnan sivuilla 22. tammikuuta ja siihen voi tutustua tästä.

Seurakunnan sivuilla julkaistaan kaikkien luottamuselimien eli valtuuston, neuvoston sekä kiinteistö- ja vaalilautakunnan kokouksien pöytäkirjat. Lisäksi valtuuston kokouksia voi tulla seuraamaan paikan päälle. Neuvoston ja lautakuntien kokoukset sen sijaan eivät ole julkisia.

Kategoriat Ajankohtaista