Kuva: Anu Miller

27.7.2021

Heinä-elokuussa voit…


Hiljentyä jumalanpalveluksissa ja tavata seurakuntalaisia praasniekkoissa seurakunnan pyhäköissä. Jumalanpalvelukset voi tarkistaa täältä ja eri pyhäköiden ilmoittautumiskäytännöt täältä.


Tulla keskustelemaan, kahvittelemaan tai vaikka tekemään käsitöitä maanantaiaamuisin jumalanpalveluksen ja puolenpäivän rukouspalveluksen välillä Helsingin Myllypuron kappeliin.


Sopia Maria Pariisilaisen piirin kahvitreffit Espoon ja Kauniaisten alueella diakoniatyöntekijä Taisia Pohjolan kanssa puh. 040 583 2915 tai sähköposti taisia.pohjola@ort.fi.


Saada turvallisesti juttuseuraa suoraan omaan kotiin virtuaalikahvitreffeillä WhatsApp-sovelluksen videopuhelussa diakoniatyöntekijä Elina Palen kanssa. Ajan sopiminen puh. 040 723 7632 tai elina.pale@ort.fi. Ystävänkin voi pyytää mukaan tapaamiseen!


Liittyä mukaan Järvenpään ja Porvoon kirkkojen tekstiviesti- ja WhatsApp-ryhmiin, joissa saa tietoa alueiden tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Ryhmiin pääsee mukaan ottamalla yhteyttä isä Kimmo Kalliseen puh. 040 707 9609.


Tutustua Pyhittäjä Herman Alaskaisen kirkolla Espoon Tapiolassa kirkon seinämaalauksiin ja ikoneihin opastetuilla kierroksilla Espoo-päivänä lauantaina 28.8. klo 11–16. Maallikkopalveluksena toimitetaan kaikille avoin lyhyt rukoushetkipalvelus klo 11. Myös kesäkahvila ja kirpputori.

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset