Kuva: Larisa Koshkina/Pixabay

8.6.2021

Avoimet ovet Myllypuron kappelissa maanantaisin

Myllypuron kappeliin voi tulla keskustelemaan, kahvittelemaan tai vaikka tekemään käsitöitä maanantaiaamun jumalanpalveluksen ja puolenpäivän rukouspalveluksen välillä.

Maria Pariisilaisen piirin kahvitreffit Espoon ja Kauniaisten alueella

Kahvitreffitapaamisen voi sopia omaan lähikahvilaan diakoniatyöntekijä Taisia Pohjolan kanssa. Treffeille voi kerrallaan osallistua enimmillään kaksi henkilöä. Ilmoittautuminen Taisialle puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse puh. 040 583 2915 tai taisia.pohjola@ort.fi

Tapiolan kirkolla tapahtuu Espoo-päivänä 28.8.

Espoo-päivänä lauantaina 28.8. klo 11-16 on Pyhittäjä Herman Alaskaisen kirkolla Tapiolassa monenlaista ohjelmaa. Klo 11 toimitetaan maallikkopalveluksena kaikille avoin lyhyt rukoushetkipalvelus. Sen lisäksi on muun muassa opastuksia kirkon seinämaalauksiin ja ikoneihin, kesäkahvila ja kirpputori.

Kesäkeskiviikkojen kahvitreffit Lohjan kirkolla ja Nummelan rukoushuoneella
– Tavataan 9.6., 16.6. ja 23.6. klo 16-18.

Keskiviikkona 9.6. kokoonnutaan toistamiseen seurakunnan diakoniatyön järjestämien kirkkokahvien merkeissä Karjalan valistajien kirkolla Lohjalla (os. Nahkurinkatu 4, 08100 Lohja). Kesäkuun viimeinen kirkkokahvihetki vietetään Lohjan kirkolla keskiviikkona 23.6.

Nummelan Jumalansynnyttäjän syntymän rukoushuoneella (os. Naaranpajuntie 7, 03100 Nummela) kahvitellaan seuraavan kerran keskiviikkona 16.6.

Ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostitse diakoniatyöntekijä Sarianne Karulinnalle puh. 0400 531 308, sarianne.karulinna@ort.fi.

Kyyröläkerhon Tihvisnkaja-kahvitilaisuus 9.7. Hämeenlinnassa

Kyyröläkerho järjestää perjantaina 9.7. klo 12 Tihvinskajan kahvitilaisuuden Adventtikirkon seurakuntasalilla (os. Tykistötie 13). Samassa paikassa alkaa klo 13.30 vuosikokous. Mahdollisten koronarajoitusten takia ilmoittautuminen puheenjohtaja Antonina Sosunov-Perälälle puh. 040 721 8436 tai antonina@pp.inet.fi

Virtuaalista yhteydenpitoa

Virtuaalikahvitreffit diakoniatyöntekijän kanssa

Virtuaalikahvitreffeillä saa juttuseuraa turvallisesti suoraan omaan kotiin. Näillä kahveilla tapaa diakoniatyöntekijän videopuhelun muodossa WhatsApp-sovelluksessa.
Ystävänkin voi pyytää mukaan tapaamiseen. Ajan sopiminen puhelimitse tai sähköpostitse diakoniatyöntekijä Elina Palen kanssa puh. 040 723 7632 tai elina.pale@ort.fi.

Järvenpään kirkkopiirin ja Porvoon ortodoksit -ryhmän WhatsApp-ryhmät sekä Järvenpään kirkon tekstiviestiryhmä

Järvenpään ja Porvoon kirkkojen tekstiviesti- ja WhatsApp-ryhmissä saa tietoa alueiden tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Järvenpään kirkon tekstiviestiryhmään tai Järvenpään kirkkopiirin Kazanskaja- ja Porvoon ortodoksien -WhatsApp-ryhmiin voi liittyä ottamala yhteyttä isä Kimmo Kalliseen puh. 040 707 9609.

Kesän leirit ja kurssit

Kesän leireistä ja kursseista ja niihin ilmoittautumisesta saa tietoa täältä.

Taidenäyttelyitä Helsingissä

Päivi Hovi-Wasastjernan valokuvateoksia Katseen taakse -näyttelyssä kulttuurikeskus Sofiassa Helsingissä 10.7. asti. Lisätietoja.

Ortodoksisessa Juliana-yhteisössä Heinolassa asuvan, juuri kuvataiteilijaksi valmistuneen Henna Paasosen näyttely Julianan puutarha galleria Art Fridassa Helsingissä 12.6.–1.7.2021. Lisätietoja.

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset