Aamun Koiton vuoden ensimmäisen numeron kannessa on pääsiäisikoni, Jeesus Kristus laskeutuu tuonelaan, sekä pääsiäistervehdys: Kristus nousi kuolleista! Totisesti nousi"

28.3.2024

Valtakunnallinen ortodoksinen julkaisu Aamun Koitto on ilmestynyt pääsiäiseksi. Virallinen ilmestymispäivä on suuri torstai 28.3., mutta monille lehti kolahti postiluukusta jo suuren viikon maanantaina hyvissä ajoin ennen pääsiäispyhiä.

Lehden hiippakuntaliitteestä löytyvät kätevästi kaikki seurakuntamme jumalanpalvelukset ja tapahtumat.

Liitteen tiedoissa on kuitenkin joitakin puutteita sekä lehden ilmestymisen jälkeen tapahtuneita muutoksia:

Helsingin ortodoksisen seurakunnan tiedoista olivat jääneet pois kirkkoherra Markku Salmisen yhteystiedot. Kyseessä on inhimillinen taitossa tapahtunut virhe. Isä Markun tavoittaa edelleen puhelinnumerosta 040 501 6190 sekä sähköpostitse: markku.salminen@ort.fi

Lisäksi Lahden asiakaspalvelu on tällä hetkellä väliaikaisesti suljettuna. Asiasta jouduttiin tekemään päätös tämän viikon alussa, minkä vuoksi tietoa ei ole lehdessä.

Lehdestä jäivät pois myös Uspenskin katedraalin jumaalanpalveluksien striimauksien tarkat ajankohdat. Suoratoistettavien jumalanpalveluksien ajankohdat löytyvät täältä. 

Aamun Koitto on myös verkkolehti, jonka sisältöön kannattaa käydä tutustumassa: aamunkoitto.fi

Lehden pääsiäisnumeroon voi tutustua digitaalisena näköisversiona lehden sivuilla:

 

Aamun Koiton näköislehti 

 

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset