12.4.2019

Seurakunnan diakoniatoimi järjestää runsaasti erilaisia tapahtumia. Ilmoittautuminen sekä kesäretkelle että virkistysleirille on nyt avoinna. Tule mukaan viettämään aurinkoisia kesäpäiviä hyvässä seurassa!

Kesäretki Lappeenrantaan

Diakonian kesäretki suuntautuu tänä vuonna Lappeenrantaan tiistaina 4. kesäkuuta. Matkan hinta on 30 euroa ja matkan hintaan sisältyy kuljetus Pohjolan Matkan bussilla. Bussi on käytössämme koko matkan ajan.

Retkelle lähtö tapahtuu Mikonkadun tilausajopysäkiltä Helsingistä. Lappeenrannan Jumalansynnyttäjän suojeluksen kirkossa on rukouspalvelus ja opastus. Ohjelmassa on myös kiertoajelu kaupungilla sekä lounas ravintola Kehruuhuoneessa linnoituksen alueella. Paluumatkalla nautimme päiväkahvit ja seuraamme opastusta Presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseossa Kotkaniemessä Luumäellä. Matkan päätteeksi bussi kuljettaa meidät takaisin Mikonkadun tilausajopysäkille.

Meno ja paluumatkalla on lyhyet pysähdystauot (omakustanteisesti). Huomioithan, että retkikohteessa on portaita. Lisätietoja voi kysyä ilmoittautumisen yhteydessä matkatoimistosta. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Pohjolan Matka Oy.

Sitovat ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot 3.5.2019 mennessä matkatoimistoon:

Minna Forss / Pohjolan Matka
minna.forss@pohjolanmatka.fi
Puh. 0201 303 332

Virkistysleiri Kaunisniemessä

Diakoniatoimi järjestää virkistysleirin Kaunisniemen leirikeskuksessa Lopen Läyliäisissä 5.8.– 8.8.2019. Leirille otetaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat seurakuntamme jäsenet.

Ohjelmassa on jumalanpalveluksia, hyvää ruokaa, saunomista sekä monipuolista ja virkistävää toimintaa.

Leirin hinta seurakuntalaisille on 75 euroa ja ei-seurakuntalaisille 120 euroa. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut sekä leirin ohjelman. Yhteisbussikuljetuksesta (meno-paluu) lisätään 25 euroa leirin hintaan. Yhden hengen huonelisä on 45 euroa koko leirin ajalta.

Ilmoittautuminen tapahtuu netissä lomakkeen kautta.

Ilmoittautua voit myös soittamalla diakonian päivystysnumeroon.
Päivystysnumero (09) 856 461 60 on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin sekä perjantaisin kello 9-12.


Seurakunnan tapahtumat eivät pääsääntöisesti edellytä ilmoittautumista. Leireille, ikonimaalauskursseille, katekumeenikursseille ja ohjaajakoulutuksiin tulee kuitenkin ilmoittautua. Kaikki avoimet ilmoittautumiset tulevat nettisivujemme ilmoittautuminen -osioon.

Kategoriat Ajankohtaista