1.11.2018

Uspenskin katedraalin pysäköintialue muuttuu maksulliseksi maanantaina 19. marraskuuta.

Pysäköinti maksullista 24 h – pois lukien jumalanpalvelukset

Pysäköinti on maksullista päivittäin vuorokauden ympäri. Ainoastaan jumalanpalvelusten aikana ei suoriteta pysäköinninvalvontaa. Palveluksiin osallistuvat voivat yhä pysäköidä maksutta katedraalin pysäköintialueelle, kuten tähänkin asti.

Pysäköintimaksu noudattaa alueen hintatasoa

Pysäköintimaksu on määritelty Helsingin kantakaupungin 1. vyöhykkeen mukaisesti ja noudattaa siten alueen tariffia. Henkilöautojen pysäköinti maksaa 4 euroa tunnilta ja vähimmäispysäköintimaksu on 2 euroa. Bussit voivat pysäköidä erikseen merkitylle alueelle 10 euron tuntihintaan. Maksuvaihtoehtoina ovat kolikko- ja korttimaksu sekä EasyPark ja ParkMan -pysäköintisovellukset.

Siirtymäaika kaksi viikkoa

Pysäköintialue muuttuu maksulliseksi seurakunnan kiinteistölautakunnan päätöksen mukaisesti. Kahden viikon siirtymäaikana (5.­–18.11.) pystytetään alueelle opasteet, pysäköintiehdot ja automaatit sekä tiedotetaan muutoksesta alueelle pysäköiviä.

Uspenskin katedraalin pysäköintialueen palvelusta, hoidosta, opasteista, maksuautomaateista sekä valvonnasta vastaa seurakunnan kumppanina AutoParkki Norden Oy.

Kuva: Miro Järnefelt

Kategoriat Uutiset