4.8.2022

Uspenie-kvartetti konsertoi kesäkiertueellaan Kristuksen kirkastumisen kirkossa Porvoossa sunnunataina 7.8. kello 18. Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelma on 15 euroa.

Konsertti ajoittuu Kristuksen kirkastumisen juhlaan ja pyhäkön praasniekkaan eli temppelijuhlaan, jota vietetään 6.8.

Uspenie-kvartetti on laulanut tiensä seurakuntalaisten sydämiin ja tullut tunnetuksi erityisesti korona-aikana, jolloin kvartetti lauloi suurimman osan suoratoistona lähetetyistä jumalanpalveluksista Uspenskin katedraalissa ja myös konsertoi etäyhteyksien välityksellä. Kvartetin on perustettu keväällä 2019 ja siinä laulavat Uspenskin katedraalin kanttori Varvara Merras-Härynen (sopraano) Larissa Qvintus-Petsalon sijaisena Ilona Lehmus (altto) ja kasvatuksen kanttori Elia Pietarinen (tenori) sekä kuorolainen ja lukija Rikhard Dahlström (basso). Uspenie-kvarterista voi lukea muun muassa seurakuntamme sivuilla aiemmin julkaistussa uutisessa ”Nimikkojuhlaansa viettävä Uspenie-kvartetti lauloi tiensä ihmisten sydämiin läpi poikkeusolojen”.

Uspenie-kvarterin laulua voi kuunnella muun maussa tässä 16.8.2020 suorana Uspenskin katedraalissa taltioidussa konsertissa. 

 

Uspenie-kvartetin kesäkiertueen ohjelma:

Su 31.7. klo 15 Lappeenrannan Jumalansynnyttäjän suojeluksen kirkko

La 6.8. klo 19 Mikkelin ylienkeli Mikaelin kirkko

Su 7.8. klo 13.30 Kouvolan Pyhän Ristin kirkko, kvartetti laulaa myös liturgiassa Kouvolassa

Su 7.8. klo 18 Porvoon Kristuksen kirkastumisen kirkko

 

Vapaa pääsy, käsiohjelma 15€

 

Porvoon kirkon sivut

 

Kategoriat Ajankohtaista