Kirkon freskojen eli seinämaalausten väri on bysanttilaisen kulttuurin mukaisesti tummansininen. Seinämaalaukset on toteuttanut ikonimaalari Alexander Wikström.

27.6.2018

Tapiolan kirkon kaikille avoimet kirkkokierrokset ja kesäkahvila kutsuvat jälleen kiireettömään yhdessäoloon niin seurakunnan jäsenet, kirkosta kiinnostuneet kuin satunnaiset ohikulkijat.

Kesän kirkkokierrokset ovat muodostuneet perinteeksi Espoon kesässä. Kolmena torstaina kesä-heinäkuussa avoinna oleva kesäkahvila aukeaa rukouspalveluksella, jonka jälkeen kahvikupillisen lomassa on mahdollisuus tutustua kirkon ikoneihin, seinämaalauksiin ja arkkitehtuuriin oppaan johdolla.

Ensimmäinen kesäkahvila avautuu torstaina 28. kesäkuuta ja viimeinen lauantaina 25. elokuuta osana Espoo-päivän tapahtumia.

Tutustu tarkemmin Tapiolan kirkon kesäkahvilan ja kirkkokierrosten ohjelmaan valitsemalla tapahtuma- ja toimintakalenterissa tapahtumamuodoksi kesäkahvila. Liity myös kesäkahvilan Facebook-tapahtumaan.

Tänä kesänä pyhittäjä Herman Alaskalaisen muistolle omistettu Tapiolan kirkko viettää 20-vuotisjuhlapraasniekkaa. Tutustu pyhittäjä Herman Alaskalaiselle omistetun kirkon praasniekkaohjelmaan

Lue lisää Tapiolan kirkkon vaiheista ja kuvaohjelmasta

Kategoriat Ajankohtaista