Kuvituskuva: Dmitry Gubarev, Pixabay

10.1.2024

Helsingin ortodoksinen seurakunta järjestää koulujen talviloma-aikoina noin 7-14 -vuotiaille lapsille suunnattuja leirejä. Kaunisniemen leirikeskuksessa leiri järjestetään talvilomaviikolla 19.-23.2.2024. Lahdessa taas leiri pidetään päiväleirinä viikkoa myöhemmin alueen koulujen talviloma-aikojen mukaisesti  26.-29.2.2024.

 

Koululaisten talvilomaleiri Kaunisniemen leirikeskuksessa 19.-23.2.

Helsingin ortodoksinen seurakunta järjestää  lapsille leirin talvilomalla 19.-23.2.2024. Leirit ovat suunnattuja 7-14 vuotiaille. Ilmoittautuminen alkaa 11.1. klo 9.00. Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella.

Leirillä vietetään aikaa yhdessä muiden ortodoksien kanssa ja tutustutaan kirkkoon erilaisten toimintojen (esimerkiksi leikkien, laulujen, askarteluiden, jumalanpalvelusten) kautta. Leirin tavoitteena on vahvistaa lapsien ortodoksista identiteettiä ja tukea perheitä kodin uskontokasvatuksessa. Jokaisella leirillä on oma teemansa, joka näkyy leirin ohjelmassa.

Vahvistus mukaan pääsystä tulee ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen Kaunisniemen lastenleirille on auki 30.1. asti tai niin pitkään kuin paikkoja riittää.

Leirin hinta on 120 euroa. Leirin hinta muille kuin Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille on 192 euroa. Ilmoittautuessa ensisijalla ovat Helsingin seurakunnan jäsenet.

Bussikuljetus Helsingistä leirikeskukseen ja leirikeskuksesta Helsinkiin.

Lisätietoja: kasvatustyöntekijä Niina-Maarit Rautamäki, 040 484 2427, niina-maarit.rautamaki@ort.fi

 

 

Talviloman lastenpäiväleiri Lahdessa 26.-29.2.

Leiri ovat suunnattu 7-14 vuotiaille. Leirillä vietetään aikaa yhdessä muiden ortodoksien kanssa ja tutustutaan kirkkoon erilaisten toimintojen (esimerkiksi leikkien, laulujen, askarteluiden, jumalanpalvelusten) kautta. Leirin tavoitteena on vahvistaa lapsien ortodoksista identiteettiä ja tukea perheitä kodin uskontokasvatuksessa. Jokaisella leirillä on aina teema ja toiminnot liittyvät leirin teemaan jollain tavalla.

Ilmoittautuminen lastenleirille on auki 15.2.2024 asti. Ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella. 

Ilmoittautuessa ensisijalla ovat Helsingin seurakunnan jäsenet. Muut pääsevät mukaan, jos on tilaa. Vahvistus mukaan pääsystä tulee ilmoittautumisajan päätyttyä. Hiihtoloman leirin hinta Helsingin seurakunnan jäsenille on 48 euroa. Leirin hinta muille kuin Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille on 78 euroa.

Lisätietoja: kasvatustyöntekijä Marina Salokangas, puh. 040 662 8513,  marina.salokangas@ort.fi

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan seurakunnan järjestämille talvillomaleireille!