Milja Sarlin on toiminut seurakunnan asiakaspalvelussa jo yhdentoista vuoden ajan. Kuva: Vlada Wahlstén

1.6.2022

Suomen ortodoksisen kirkon kansainvälisen diakonian ja lähetyksen järjestö Filantropia ry:n hallitus valitsi 31.5. kokouksessaan vuoden määräaikaisen järjestösihteerin tehtävään Milja Sarlinin ja ensimmäiselle varasijalle Soili Penttosen.

Helsingin ortodoksisen seurakunnan neuvosto myönsi 2.6. kokouksessaan Sarlinille vuoden toimivapaan seurakuntasihteerin tehtävästä.

Järjestötyöntekijä keskittyy kotimaan työhön sekä viestinnän ja varainhankinnan tukitehtäviin ja tuo oman osaamisensa Filantropian työyhteisöön.

Milja Sarlin on jo 11 vuoden ajan toiminut Helsingin ortodoksisen seurakunnan seurakuntasihteerin tehtävässä. Hänet tavoittaa seurakuntamme asiakaspalvelusta vielä juhannukseen saakka. Sarlin aloittaa työnsä Filantropialla elokuun alussa.

Sarlin on iloinen valinnastaan ja hän lähtee tekemään työtä innostuneella otteella.

– On hienoa lähteä tekemään jotain aivan uutta. Tehtäväni tarkentuvat vielä sen mukaan, kun pääsen aloittamaan työni. Uskon tuovani tarpeellista osaamista ja näkemystä Filantropiaan.

Määräaikaisen työsuhteen kesto on näillä näkymin yksi vuosi. Mahdollinen jatko riippuu hankerahoituksesta.

Varasijalle valittu Soili Penttonen on myös Helsingistä ja hän on seurakuntamme valtuuston jäsen.

Uutinen valinnasta Filantropian sivuilla

Lisäys: Tekstiä täydennetty 3.6. neuvoston päätöksellä myöntää Milja Sarlinille toimivapaa. 

Korjaus: Uutisessa luki virheellisesti, että Soili Penttonen olisi seurakunnaneuvoston jäsen. Penttonen on kuitenkin valtuuston jäsen. 

Kategoriat Uutiset