28.8.2020

Helsingin ortodoksiseen seurakuntaan haetaan kokoaikaista remonttitaitoista huoltomiestä.
Huoltomiehen tehtäviin kuuluu seurakunnan omistamien huoneistojen pienremontit ja kiinteistöjen muut huoltotehtävät sekä kaluston korjaukset. Tehtäviin kuuluu myös teknisten järjestelmien kuten avain-, kulun-, ja kameravalvonnan käyttö ja ylläpito sekä muut esimiehen määräämät tehtävät. Tehtävään valittavalta ei edellytetä kirkon jäsenyyttä.

Henkilö toimii tiiviissä yhteistyössä kiinteistöpäällikön, huoltoyhtiön ja rakennusliikkeitten sekä seurakunnan muun toiminnan kanssa. Hän toimii seurakunnan kiinteistöpäällikön alaisuudessa.

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ajokorttia, oma-aloitteisuutta ja tietoteknisiä taitoja.

Huoltomiehen valitsee Helsingin ortodoksisen seurakunnanneuvosto. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Palkkaus on kirkon työehtosopimuksen vaativuusryhmän II mukainen.

Hakemus tehtävään on toimitettava viimeistään 2.10.2020 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: hakemukset.helsinki@ort.fi.

Haastattelut suoritetaan 5. ja 6.10.2020 osoitteessa Liisankatu 29 A 2, 00170 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Kaj Rosenberg 0400 414 387 tai kaj.rosenberg@ort.fi 28. ja 29.9. klo 12-13 välillä.


Helsingin ortodoksinen seurakunta on maamme suurin ortodoksinen seurakunta. Kolmannes Suomen ortodokseista kuuluu Helsingin seurakuntaan. Seurakunta on osa Suomen ortodoksisen kirkon Helsingin hiippakuntaa. Seurakunnan toimintaa säätelee laki ortodoksisesta kirkosta ja kirkkojärjestys. Seurakunnan henkilöstömäärä on noin 65.