20.5.2019

Maailma Kylässä -festivaali järjestetään Helsingissä Kaisaniemen puiston ja Rautatientorin alueella 25.-26. toukokuuta. Helsingin ortodoksisen seurakunnan löytää festivaalilta Mahdollisuuksien torin Uskontojen kylästä osastolta B163.

Tule seurakunnan festari-pisteelle juttelemaan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa! Piste on avoinna lauantaina klo 11.00-21.00 ja sunnuntaina klo 11.00-19.00. Sunnuntaina kello 13.30 festaripisteellä kuullaan eritrealaista musiikkia.

Myös ortodoksisen kirkon kansainvälinen diakonia ja lähetystyö Filantropia ry on mukana festivaalilla osastolla J412. Burundin ja Ruandan piispa Innocentios saapuu Suomeen ja on tavattavissa Filantropian festivaalipisteellä sekä lauantaina että sunnuntaina kello 15.00-17.00. Filantropian pisteellä on myös myynnissä kenialaisia paperihelmiä ja kivi-eläimiä.

Uskontojen kylässä tutustutaan uskontoihin ja käydään dialogia eri uskontojen välillä. Jos et pääse paikan päälle, Uskontojen kylän festivaaliviikonloppua voit seurata myös sosiaalisessa mediassa:
Instagram: @uskontojenkyla
Facebook: Uskontojen kylä 2019

Maailma Kylässä -festivaalilla on runsaasti erilaista ohjelmaa konserteista keskusteluihin ja näyttelyistä ruokaan sekä kirjallisuuteen. Tutustu tarkemmin koko ohjelmaan tapahtuman nettisivuilla.

Kiinnostaako vapaaehtoistehtävät festivaalilla? Klikkaa tästä!

Kuva: Teemu Toivonen


Maailma Kylässä on 25.-26. toukokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali, joka täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuoden teemana on ilmastonmuutos. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kategoriat Ajankohtaista