Kuvituskuva: Pixabay

18.5.2022

Helsingin ortodoksisen seurakunnan Helsingin ja Lahden asiakaspalvelupisteet ovat suljettuina keskiviikkona 18.5 seurakunnan työntekijöiden työyhteisöpäivän vuoksi.

Asiakaspalvelupisteet palvelevat jälleen aikataulun mukaisesti torstaina 19.5. alkaen.

Helsingin asiakaspalveluspiste on avoinna jälleen torstaina kello 9-14 ja perjantaina etänä. Lahden palvelupiste palvelee torstaina kello 10-13 etänä.

Seurakunnan asiakaspalvelussa voi sopia kirkollisista toimituksista, kuten kasteesta, avioliittoon vihkimisestä, kodinpyhityksestä, synnintunnustuksesta, sairaanvoitelusta, hautauksesta, rukoushetkestä tai muihin kirkollisiin toimituksiin liittyvistä asioista tulee sopia suoraan oman alueesi päivystävän papin tai kanttorin kanssa.

Asiakaspalvelupisteistä voit tiedustella kirkollisiin toimituksiin liittyviä yleisiä asioita sekä hoitaa hautaukseen ja hautapaikkoihin liittyviä asioita. Asiakaspalvelupisteissä on myynnissä adresseja, kirkkokalentereita sekä tuohuksia.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan suoraan kirkon keskusrekisteristä


Asiakaspalvelupisteet

Poikkeusaukioloajat

Asiakaspalvelu on suljettu ortodoksisen kirkon suurina juhlapyhinä, jotka sattuvat arkipäiville.

Helsinki

Liisankatu 29 A, 00170 Helsinki
Puh. 09 85 646 100
asiakaspalvelu.helsinki@ort.fi
Avoinna ma–to klo 9–14, perjantaisin etänä (puhelin, sähköposti ja chat). – Asiakaspalvelu poikkeuksellisesti suljettuna 18.5.

Helsingin asiakaspalvelupiste palvelee sen aukioloaikoina myös chat-kanavalla. Muina aikoina voit jättää palvelun kautta yhteydenottopyynnön, jolloin viestisi ohjautuu asiakaspalvelun sähköpostiin. Lähetä tällöin viestisi mukana myös sähköpostiosoitteesi. Chat-keskusteluikkuna löytyy verkkosivujen oikeasta alalaidasta.

Lahti

Harjukatu 5, 15110 Lahti
Puh. 09 85 646 100
asiakaspalvelu.helsinki@ort.fi
Avoinna ma ja pe klo 10–13, ti-to klo 10–13 etänä (puhelin ja sähköposti). – Poikkeuksellisesti suljettuna 18.5.

Kategoriat Uutiset