17.8.2022

Helsingin ortodoksisen seurakunnan sivuilla oleva chat-kanava on väliaikaisesti pois käytöstä tilapäisen henkilöstövajeen vuoksi.

Palvelun kautta voi kuitenkin edelleen jättää yhteydenottopyynnön, jolloin viesti ohjautuu asiakaspalvelun sähköpostiin. Viestin mukana tulee tällöin lähettää myös sähköpostiosoite, johon toivoo yhteydenottoa.

Chat-keskusteluikkunan tilalla verkkosivujen oikeasta alalaidasta löytyy toistaiseksi Viesti-ikkuna, jonka kautta voit jättää yhteydenottopyynnön.

Helsingin ortodoksisen seurakunnan asiakaspalvelupiste on jo viitisen vuotta palvellut aukioloaikojensa puitteissa myös chat-kanavalla. Palvelua on tarkoitus edelleen jatkaa tilapäisen henkilöstövajeen korjautumisen jälkeen.

Tällä hetkellä seurakunnan asiakaspalvelussa voi joutua jonottamaan myös puhelimitse. Seurakunta pahoittelee tilapäisestä resurssivajeesta koituvaa häiriötä ja mahdollista asioiden hoitamisen viivästymistä.


Seurakunnan Asiakaspalvelupisteissä voi tiedustella kirkollisiin toimituksiin liittyviä yleisiä asioita sekä hoitaa hautaukseen ja hautapaikkoihin liittyviä asioita. Asiakaspalvelupisteissä on myynnissä adresseja, kirkkokalentereita sekä tuohuksia.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan suoraan kirkon keskusrekisteristä

Kirkollisista toimituksista, kuten kasteesta, avioliittoon vihkimisestä, kodinpyhityksestä, synnintunnustuksesta, sairaanvoitelusta, hautauksesta, rukoushetkestä tai muihin kirkollisiin toimituksiin liittyvistä asioista tulee sopia suoraan oman alueesi päivystävän papin tai kanttorin kanssa.

Seurakunnan asiakaspalvelun sivut

Kategoriat Uutiset