Arkistokuva: Helsingin ortodoksinen seurakunta

21.4.2023

Sadat vapaaehtoiset ovat ahkeroineet pääsiäisen ajan tapahtumien järjestelyissä eri puolilla Helsingin ortodoksista seurakuntaa. He ovat  jälleen suurella sydämellä valmistelleet suurta juhlaa. Vapaaehtoisten käsissä ovat valmistuneet kauniit virpovitsat ja kirkot puettu juhla-asuun vapaaehtoisten voimin.  Eri kirkkojen pääsiäisyön tarjoilut sekä koululaispalvelusten ruokailut ovat mahdollistuneet lukuisten vapaaehtoisten ansiosta.

Lista pääsiäisen ajan valmistumiseen osallistuneista vapaaehtoisista on todella pitkä, ja jokaisen antama panos on ollut korvaamaton.

Seurakunta kiittää ja muistaa pääsiäisen vapaaehtoisia erilaisilla heille suunnatuilla virkistystapahtumilla. Tapahtumista tiedotetaan lähiaikoina.

Suuret kiitokset suurenmoisille vapaaehtoisille!

Seurakuntamme nuoret auttoivat lasten pääsiäistapahtuman järjestämisessä Helsingissä seurakuntasalilla. Kyseessä on seurakuntamme suurin lapsiperheille suunnattu tapahtuma.

 

Jos olet kiinnostunut tulemaan osalliseksi ja tulemaan mukaan vapaaehtoiseksi seurakuntaan, olethan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Kristiina Aminoffiin, p.040 350 1951, kristiina.aminoff@ort.fi

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset