Yhteisöllisyys tukee nuorten hyvinvointia.

17.9.2019

Helsingin ortodoksisen seurakunnan perinteinen Qtis-kuutamoleiri järjestetään Kaunisniemen leirikeskuksessa Lopen Läyliäisissä 25.-27. lokakuuta 2019. Kristinoppileirin käyneille nuorille suunnattu suurleiri kutsuu viettämään viikonloppua muiden ortodoksinuorten parissa.

Leiriviikonloppua vietetään tänä vuonna Murhamysteeri-teemalla. Luvassa on tunnelmallisia jumalanpalveluksia, rentoa yhdessäoloa ja paljon muuta. Ilmoittaudu syksyn mystisimpään tapahtumaan!  Kuutamoleirin hinta on on 50 euroa, ja ilmoittautumisaika jatkuu 3. lokakuuta saakka.

Leirillä on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen sovittuina aikoina. Turvallisuuden vuoksi leirillä uidaan vain täysi-ikäisen valvojan läsnä ollessa. Tapaturman sattuessa leirinjohtaja ottaa yhteyttä huoltajiin. Tilanteen vaatiessa järjestetään kuljetus lääkäriin.

Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturman varalta. Vakuutus ei korvaa mahdollisesta sairastumisesta aiheutuvia kuluja, vaan huoltaja vastaa niistä. Seurakunnan vakuutus ei koske myöskään leiriläisten omaisuutta.

Mahdolliset järjestetyt yhteiskuljetukset leirille ja leirin aikana tehtävät retket kuljetuksineen ovat osa leiriä, joista seurakunta on vastuussa, joten ne kuuluvat vakuutuksen piiriin.
Kaikki leirit ovat savuttomia ja päihteettömiä.

Lisätietoja:
Laura Riissanen
laura.riissanen@ort.fi
puh:040 809 9454

Tutustuthan rekisteriselosteeseen ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Leirikeskuksen pelastussuunnitelmaan voi tutustua niin ikään etukäteen.

Kategoriat Uutiset