Kuvituskuva: Igor Link/Pixabay

19.10.2020

Seurakuntalaisemme ovat esittäneet toiveen, että seurakuntamme virtuaaliset ortodoksiakerhot, raamattupiirit ja katekumeeniopetus olisi helpompi löytää netin syövereistä. Pandemia kun on muuttanut suuren osan lähikohtaamisista virtuaalisiksi kohtaamisiksi.

Toive on kuultu, ja voit tilata YouTubessa itsellesi ilmaisen kanavan ”Helsingin ortodoksinen seurakunta / Kasvatustoimi” tästä osoitteesta.

Kanavalla on oma soittolista katekumeeniluennoille. Voit kuunnella kanavalla myös muiden soittolistojen, kuten ”Ortodoksiakerho ja raamattupiiri” tai ”Föreläsningar om ortodoxin”-luentoja. Löydät ne klikkaamalla ”Soittolistat” -valikkoa.

Myös muskareita tarjolla

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry:n YouTube-kanavalta löydät myös paljon sisältöä uskonelämän tueksi ja vahvistukseksi, kuten esimerkiksi Ortodoksiset muskarit. Nekin löytyvät helposti, kun siirryt edellä mainitun ONL ry:n Youtube-kanavan ”Soittolistat”-kohtaan.

Sieltä löytyvät muskarituokiot ovat toteuttaneet kanttori Larissa Qvintus-Petsalo, Ksenia, Justiina-nukke ja pehmolelut. Muskarit kuvasi isä Sergei Petsalo, ja editoinnista vastasi Annakaisa Onatsu. Muskarit toteutettiin yhteistyössä Helsingin ortodoksisen seurakunnan kanssa.

Teksti: Susanna Somppi

Kategoriat Uutiset