Nuoria palkittiin seurakunnan kasvatustoimen juhlan yhteydessä 30.11. Kuvassa kasvatuksen pappi isä Sergei Petsalo (vas.), palkitut Anton Raschbacher ja Felix Nesterinen ja kasvatustyöntekijä Petri Gyllström.

30.11.2022

Helsingin ortodoksisen seurakunnan kasvatustoimi myönsi 30.11. pyhän apostoli Andreaksen, kasvatuksen suojeluspyhän, juhlan yhteydessä neljälle nuorelle stipendit Sammeli Pamilon muistorahastosta kiitokseksi heidän aktiivisesta ja esimerkillisestä toiminnastaan muiden nuorten parissa. Stipendin saivat Miisa Harju, Felix Nesterinen, Anton Raschbacher ja Antti Salpakari. 

Stipendissä todetaan, että tunnustuksen saaneet ovat Sammelin tavoin ystäviä ja ohjaajia ikäisilleen ja nuoremmilleen yhteisellä ortodoksisella tiellä. Miissa Harju ja Antti Salpakari vastaanottavat stipendit myöhemmin. 

Seurakunta toivottaa siunausta ja iloa palkituille työssään tulevaisuuden hyväksi. Monia armorikkaita vuosia!

Tänä vuonna Sammeli Pamilon muistorahasto täytti 30 vuotta. Rakastettu seurakuntamme aktiivinuori Sammeli Pamilo menehtyi vaihto-oppilasvuotenaan ulkomailla auto-onnettomuudessa vuonna 1992 ja hänen perheensä perusti Sammelin muistoksi rahaston, jonka turvin on vuosittain tuettu seurakuntamme nuoria.

 

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset