Juliana-yhteisö toimii Heinolassa aivan kirkon kupeessa.

13.6.2023

Naisyhteisösäätiö hakee Heinolaan Juliana-yhteisöön johtajapariskuntaa hoitamaan taloa ja osallistumaan asukkaiden kanssa yhteisiin hankkeisiin, kuten kirkkokahvien ja muiden tapahtumien järjestämiseen.

Palkkiona hyvin edullinen 67 neliön vuokra-asunto omalla pihalla Heinolan keskustassa. Tiedustelut: Merja Merras, puh. 03 7144102 (myös tekstiviestit) tai merja.merras(at)phnet.fi.

Juliana-yhteisö, Heinolan naisyhteisösäätiö, on toiminut Heinolan ortodoksisen kirkon kupeessa jo 25 vuotta.

Heinolan Juliana-yhteisö on avoin kaikille yhteisöelämästä kiinnostuneille sukupuolesta, iästä ja uskonnosta riippumatta.

Yhteisö käsittää 10 vuokra-asuntoa kahdessa luhtitalossa sekä yhteistilat ortodoksisen kirkon kupeessa. Pieni sisäpiha antaa kesäisin mahdollisuuden kukkien ja yrittien kasvattamiseen. Yhteisön asukkaat tapaavat kahvittelun tai keskustelupiirien lomassa miltei joka päivä. Arkirutiineja voidaan tehdä myös yhdessä. Myös yhteistilan keittiö ja puilla lämmitettävä leivinuuni ovat käytettävissä.

 

Juliana-yhteisö toimii Helsingin ortodoksisen seurakunnan alueella ja säätiön hallituksessa on myös seurakuntamme edustajana diakoniatyöstä vastaava pappi Teo Merras.

Kaikki ovat tervetulleita Heinolan kirkon jumalanpalveluksiin.  Jumalanpalveluksien ajankohdat löydät seurakuntamme sivuilla hos.fi/jumalanpalvelukset

 

 

Lisätietoa: Naisyhteisösäätiön sivut, Juliana-yhteisö Heinolassa 

 

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset