Lapset viihtyvät kirkossa jumalanpalveluksen aikana, kun he saavat tutkia, istua ja katsoa ympärilleen. Pyhäköt tarjoavat paljon ihmeteltävää. Kuva: Kari Pekonen.

4.10.2022

Sunnuntaina 9.10. lapsiperheille järjestetään tapahtumia eri puolilla seurakuntaa. Itä-Helsingissä Myllypuron kappelilla lapset pääsevät löytäretkelle kirkkoon etsimään todellisia aarteita. Porvoossa kirkossa on liturgian jälkeen luvassa keskustelua ikoneista ja myös oman ikonin askartelua. 

 

PERHEET KIRKOSSA- TAPAHTUMA PORVOON KIRKOSSA 9.10.2022 

Yhteisen kello 10 alkavan liturgian ja kirkkokahvien päätteeksi, noin kello 12.30 alkaa koko perheen yhteinen Perheet kirkossa-tapahtuma.  

Tällä kertaa tapahtumassa aiheena ovat ikonit, erityisesti Jumalansynnyttäjä kaikkien murheellisten ilo – ikoni. Keskustelua johtaa Porvoon alueen pappi isä Kimmo Kallinen. Lapset pääsevät yhdessä aikuisten kanssa myös askartelemaan oman ikoninsa. Tapahtumassa mukana myös seurakunnan kerhonohjaajat. 

Porvoon kirkon sivut

LÖYTÖRETKI KIRKKOON- tapahtuma MYLLYPURON KAPPELILLA 9.10.2022 KLO 15 -18

Minkälaisia aarteita kirkosta ja sen varastoista löytyykään?

Tule etsimään, löytämään ja tutkimaan isä Joosefin ja kanttori Marian kanssa Pyhittäjä Aleksanterin kappelia. Tehdään tuohuksia yhdessä ja puuhataan monta muutakin asiaa. Kaiken keskellä nautitaan myös välipalaa. Lopuksi rukouspalvelus pyhälle Aleksanteri Syväriläiselle. Mukana aarteenetsinnässä ovat seurakunnan kasvatuksen kerhonohjaajat.

Myllypuron kappelin sivut

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Kategoriat Uutiset