Musiikkitoimittaja Risti Nordell ja elokuvaohjaaja Riitta Rask keskustelevat Helsingissä Seurakuntasalilla Kaija Saariahon musiikista, elämänkaaresta ja hengellisyydestä.

20.9.2023
Valamon Ystävät ry aloittaa Kulttuurikohtaamisia-sarjan, jonka ensimmäisenä vieraana on 20.9. elokuvaohjaaja ja ortodoksi Riitta Rask. Musiikkitoimittaja ja vatikään arkontti-arvonimen vastaanottanut Risto Nordell keskustelee Raskin kanssa Kaija Saariahon musiikista, merkityksestä ja elämänkaaresta, hengellisyyttä unohtamatta.Keskustelun lomassa pääsemme nauttimaan Saariahon musiikista ja sekä tuoreesta, tänä vuonna ensi-iltaan tulleesta Saariaho-elokuvasta Universumin kaiut, josta Rask on poiminut valikoituja otteita juuri tätä tilaisuutta varten.Tilaisuuden avaa Valamon Ystävien puheenjohtaja Juha Roiha. Keskustelun päätteeksi hän kertoo yhdistyksen kuulumisia.Kahvitarjoilu, josta vastaa Valamon Ystävät ry:n pääkaupunkiseudun paikallisosasto.Sisäänpääsy 5€, maksu käteinen tai MobilePay. Tapahtuman tuotto lyhentämättömänä Valamon luostarin tukemiseksi.
Ke 20.9.2023 klo 19 Kaija Saariaho-Universumin kaiut, toimittaja Risto Nordell ja elokuvaohjaaja Riitta RaskHelsingin ortodoksinen seurakuntasali, Unioninkatu 39 A, sisäpiha
Lämpimästi tervetuloa!