Kuva: Tikkurilan ortodoksisen kirkon Instagram/Facebok-sivu

22.11.2022

Tervetuloa virittäytymään joulun odotukseen Tikkurilan kirkkoon 30.11. keskiviikkona!

Ilta alkaa klo 17:30 ehtoopalveluksella, jonka jälkeen klo 18 julkistetaan professori ja pappismunkki Serafim Seppälän uusi teos Minä olen sinä ja muita kirjoituksia. Toimittaja Juha Roiha haastattelee isä Serafimia kirjan teemoista, joissa liikutaan myös joulun sanomassa ja odotuksessa.

Tämän jälkeen pääsemme nauttimaan Tikkurilan ortodoksisen kuoron lauluryhmän konsertista johtajanaan Larissa Qvintus-Petsalo.

Ohjelmaan saattaa tulla lisäyksiä!

Tarjolla paastoon sopivaa pientä syötävää ja glögiä.

Tervetuloa tekemään myös joululahjaostoksia: Minä olen sinä -kirjaa myydään rajoitettu erä erikoishintaan 25€, ja myös muita Valamon Ystävät ry:n kirjoja on myynnissä joululahjahintaan. Maksuna käteinen tai MobilePay.

Minä olen sinä -teosta on pian saatavilla myös muun muassa Valamon luostarin verkkokaupasta.

Tilaisuuden järjestävät Valamon Ystävät ry sekä Tikkurilan ortodoksinen kirkko /Helsingin ortodoksinen seurakunta.