2.5.2024

Helsingin ortodoksisen seurakunnan kiinteistölautakunnan 17.4.2024 kokouksen pöytäkirja on julkaistu seurakunnan internetsivuilla.

Pöytäkirjasta ilmenee, että kokouksessa käsiteltiin useita korjaushankkeita eri puolilla seurakuntaa:

Helsingissä Pyhän Kolminaisuuden kirkon peruskorjauksen osalta vielä odotetaan markkinaoikeuden päätöstä. Kilpailutuksessa valitsematta jäänyt osapuoli on vienyt asian markkinaoikeuteen. Seurakunnan osalta tarvittavat päätökset on tehty ja peruskorjauksen on määrä alkaa 20.5.

Lahdessa Pyhän Kolminaisuuden kikron ja seurakuntasalin peruskorjauksen suunnitelmat ovat valmistumassa. Kirkonkelloiksi valitaan kestävämpi ja laadukkaampi vaihtoehto.

Heinolan kirkossa tehdään parhaillaan sähköjen peruskorjausta. Ahveniston kirkossa puolestaan toteutetaan arviointi sähköjen osalta arviointi. Aluksi kirkkoon tehdään työmaasähköliittymä.

Liisankatu 29/Unioninkatu 39 kiinteistöjen korjauksen suunnittelu on loppusuoralla. Laina-asia käsittellään neuvoston tilinpäätöskokouksessa.

Helsingissä Hautausmaan vainajakylmiön peruskorjaus on valmistumassa. Kokouksessa keskusteltiin myös Lapinlahden tunnelihankkeista sekä hautausmaan saavutettavuudesta.

Kiinteistölautakunnassa keskusteltiin myös Helsingin ortodoksisen seurakunnan kiinteistöjen energiaratkaisuista. Tähän liittyen käynnistetään järjestelmähanke.

Kiinteistölautakunnan pöytäkirja 17.4.2024

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset