8.3.2021

Seurakunnan lastenleireillä vietetään yhdessä aikaa muiden ortodoksien kanssa ja tutustutaan kirkkoon esimerkiksi leikkien, laulujen, askarteluiden ja jumalanpalvelusten kautta leirin teema huomioiden (kesän 2021 teema kerrotaan myöhemmin). Leirien tavoitteena on vahvistaa lasten ortodoksista identiteettiä ja tukea perheitä kodin uskontokasvatuksessa.

Tänä kesänä järjestetään koronatilanne huomioiden neljä lastenleiriä:

  • 1. lastenleiri 7.−10.6.2021, Kaunisniemen leirikeskus (osallistujamäärä max. 20 lasta)

  • 2. lastenleiri 21.−24.6.2021, Kaunisniemen leirikeskus (osallistujamäärä max. 20 lasta)

  • 3. lastenleiri 21.−24.6.2021, päiväleiri Lahdessa (osallistujamäärä max. 10 lasta)

  • 4. lastenleiri 5.−28.7.2021, Kaunisniemen leirikeskus (osallistujamäärä max. 20 lasta)

Leirille voi ilmoittautua oheisella lomakkeella. Kesällä 2021 lapsi voi osallistua vain yhdelle leirille. Näin mahdollisimman moni pääsee mukaan. Ensisijalla ovat Helsingin seurakunnan jäsenet. Hinta- ja muut ilmoittautumista koskevat tiedot ja ohjeet ovat luettavissa ilmoittautumislomakkeelta.

Muutokset pandemiatilanteessa voivat vaikuttaa niin, että leirit joudutaan peruuttamaan lyhyelläkin varoitusajalla. Myös kesäleirien osallistujamäärissä otetaan turvallisuus huomioon pitämällä ne poikkeuksellisen alhaisina. Noudatamme kaikessa toiminnassamme hiippakunnan koronaohjeita, jotka pohjautuvat joko hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tai aluehallintoviraston (AVI) antamiin suosituksiin, ohjeistuksiin ja/tai määräyksiin.

Tervetuloa!

Lisätietoja: kasvatustyöntekijä Tiia Haimi, tiia.haimi@ort.fi ja kasvatustyöntekijä Marina Salokangas, marina.salokangas@ort.fi

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset