30.1.2018

Seurakunnan kasvatustoimi esittäytyy Kristuksen temppeliintuomisen päivänä perjantaina 2. helmikuuta. Samana päivänä vietetään myös kansainvälistä ortodoksisten nuorten päivää.

Helsingissä järjestettävän kasvatustoimen avoimien ovien päivänä tapaat seurakunnan kasvatustyöntekijöitä ja pääset tutustumaan kasvatustoimen käytännön työhön.

Päivä alkaa Uspenskin katedraalissa (Kanavakatu 1) toimitettavalla liturgialla klo 9. Kasvatustoimen kerhotilojen (Unioninkatu 39 A, 2. krs.) ovet aukeavat liturgian jälkeen klo 11.45. Tutustu päivän koko ohjelmaan tapahtumakalenterissa.

Tutustu myös seurakunnan eri ikäryhmille suunnattuun toimintaan nettisivujen Tule mukaan -osiossa.

Kuva: Miro Järnefelt


Seurakunnan kasvatustoimi palvelee kaikkia ikäryhmiä koko seurakunnan alueella ja järjestää jäsenilleen ja kirkkoon liittyville kasteopetusta, tukee koulun uskontokasvatusta sekä perheiden kristillistä kasvatustyötä.

Kristinoppileirit, perhemuskarit, esikoululaisten päiväleirit, kummikoulu, ortodoksiakerhot ja raamattupiirit ovat esimerkkejä kasvatustoimen ylläpitämästä monipuolisesta toiminnasta. Tärkeimpiä toimintamuotoja ovat kerhot, leirit ja erilaiset tapahtumat.

Kerhoihin ja muuhun toimintaan osallistuminen ei usein edellytä seurakunnan jäsenyyttä tai ennakkotietoja, vaan kaikki kutsutaan mukaan osallistumaan ja tutustumaan ortodoksiseen uskoon ja elämään.

Kategoriat Ajankohtaista