Kuva: Pixabay

31.3.2022

Helsingin ortodoksisen seurakunnan kotisivuilla www.hos.fi on oma osionsa nimeltä Kirkot. Kirkko-sivulla on lueteltuna seurakunnan pyhäköt, joista kullakin on oma www-sivunsa. Samoin sivulla on myös listaus muista Helsingin ortodoksisen seurakunnan toiminta-alueella toimivista kirkoista ja rukoushuoneista.

Seurakunnan kotisivujen kehittämistyössä on haluttu panostaa paikallisten tietojen parempaan saavutettavuuten. Kunkin pyhäkön omalla sivulla, esimerkiksi Helsingin Liisankadulla sijaitsevalla Kotikirkolla, onkin nyt sivullaan  (https://www.hos.fi/kirkot/helsinki-kotikirkko) ainoastaan Kotikirkossa toimitettavista jumalanpalveluksista ja siellä järjestettävistä tapahtumista kertova kalenteri. Jos sinulla on tarvetta seurata ainoastaan vaikkapa juuri Kotikirkon palvelus- ja tapahtumatietoja, niin se onnistuu nyt Kotikirkon oman sivun https://www.hos.fi/kirkot/helsinki-kotikirkko kautta (Sivun voi merkitä vaikka käyttämänsä selaimen kirjanmerkkeihin muistiin) eri päätelaitteilta. Huom! Jos et saa  sivua näkymään alla olevan kuvan kaltaisena, niin kannattaa tyhjentää selaimen välimuisti.

Seurakunnan tiedotus jatkaa seurakunnan kotisivujen kehittämistä edelleen, yhteistyössä IT-palveluntarjoajan kanssa, joten tiedotukselle voi mielellään lähettää palautetta sivuista sähköpostitse os. vlada.wahlsten@ort.fi.

Teksti: Anu Miller
Kuva: Kuvankaappauskuva seurakunnan www-sivulta.

Kategoriat Uutiset