Kuva: Helsingin ortodoksisen seurakunnan kuva-arkisto

7.2.2022

Hiihtoloman lastenleiri Helsingissä

Leiri ovat suunnattu 7–14 -vuotiaille. Leirillä vietetään aikaa yhdessä muiden ortodoksien kanssa ja tutustutaan kirkkoon erilaisten toimintojen (esimerkiksi leikkien, laulujen, askarteluiden, jumalanpalvelusten) kautta. Leirin tavoitteena on vahvistaa lapsien ortodoksista identiteettiä ja tukea perheitä kodin uskontokasvatuksessa. Jokaisella leirillä on aina teema ja toiminnot liittyvät leirin teemaan jollain tavalla. Leirin teema on ”paasto elämässäni”.

Leiri toteutetaan 21.–25.2.2022 klo 8.30–16.30 päiväleirinä Kasvatustoimen kerhotiloissa osoitteessa Unioninkatu 39 A, Helsinki .

Ilmoittautuminen leirille

Ilmoittautuminen lastenleirille on auki 15.2.2022 asti. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautumisia tulee 10. Enimmäisosallistujamäärä leirille on 16 lasta.

Ilmoittaudu mukaan täältä. Ilmoittautuessa ensisijalla ovat Helsingin seurakunnan jäsenet. Muut pääsevät mukaan, jos on tilaa. Vahvistus mukaan pääsystä tulee ilmoittautumisajan päätyttyä. Hiihtoloman leirin hinta Helsingin seurakunnan jäsenille on 50 euroa. Leirin hinta muille kuin Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille on 80 euroa.

Tervetuloa!

Lisätietoja: kasvatustyöntekijä Petri Gyllström, puh. 040 053 1896, petri.gyllstrom@ort.fi.

Hiihtoloman lastenleiri Lahdessa

Leiri ovat suunnattu 7-14 vuotiaille. Leirillä vietetään aikaa yhdessä muiden ortodoksien kanssa ja tutustutaan kirkkoon erilaisten toimintojen (esimerkiksi leikkien, laulujen, askarteluiden, jumalanpalvelusten) kautta. Leirin tavoitteena on vahvistaa lapsien ortodoksista identiteettiä ja tukea perheitä kodin uskontokasvatuksessa. Jokaisella leirillä on aina teema ja toiminnot liittyvät leirin teemaan jollain tavalla. Leirin teema on ”Paasto elämässäni”.

Leiri toteutetaan päiväleirinä 28.2.–3.3.2022 klo 9–16.30 Lahden kirkon seurakuntasalissa, Harjukatu 5, Lahti.

Ilmoittautuminen leirille

Ilmoittautuminen lastenleirille on auki 21.2.2022 asti. Leiri toteutetaan, mikäli ilmoittautumisia tulee 5. Osallistujien maksimimäärä on 13.

Ilmoittaudu mukaan täältä. Ilmoittautuessa ensisijalla ovat Helsingin seurakunnan jäsenet. Muut pääsevät mukaan, jos on tilaa. Vahvistus mukaan pääsystä tulee ilmoittautumisajan päätyttyä. Hiihtoloman leirin hinta Helsingin seurakunnan jäsenille on 50 euroa. Leirin hinta muille kuin Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille on 80 euroa.

Tervetuloa!

Lisätietoja: kasvatustyöntekijä Marina Salokangas, puh. 040 662 8513,  marina.salokangas@ort.fi

Tutustuthan rekisteriselosteeseen ennen lomakkeen täyttämistä: https://hos.fi/wp-content/uploads/2018/11/Kasvatustoimen-tietosuojaseloste-Kasvatustoimen-jarjestama-toiminta.pdf


Kiva leiri – Yhteiset pelisäännöt

Ohjeiden ja sääntöjen noudattaminen on tärkeää ja luo turvallisuutta.

Leiriläisen tulee huolehtia omasta ja yleisestä hygieniasta sekä leiripaikan siisteydestä koko leirin ajan. Leirillä on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen sovittuina aikoina. Turvallisuuden vuoksi leirillä uidaan vain täysi-ikäisen valvojan läsnä ollessa. (Huom. koskee Kaunisniemen leirikeskuksessa järjestettäviä leirejä. Päiväleirin uimismahdollisuuksista ei ole vielä tietoa.)

Tapaturman sattuessa leirinjohtaja ottaa yhteyttä huoltajiin. Jokaisella leirillä on ensiapuvastaava, joka huolehtii ensiavusta ja muista tarvittavista toimenpiteistä. Tilanteen vaatiessa järjestetään kuljetus lääkäriin.

Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturman varalta. Vakuutus ei kuitenkaan korvaa mahdollisesta sairastumisesta aiheutuvia kuluja (esim. flunssa, korvasärky, umpisuoli) vaan huoltaja vastaa niistä. Seurakunnan vakuutus ei koske leiriläisten omaisuutta. Mahdolliset järjestetyt yhteiskuljetukset leirille ja leirin aikana tehtävät retket kuljetuksineen ovat osa leiriä, joista seurakunta on vastuussa ja ne kuuluvat vakuutuksen piiriin.

Kaikki leirit ovat savuttomia ja päihteettömiä!

Elektroniset musiikki- ja pelivälineet tulee jättää kotiin. Kännykät kerätään säilöön ja luovutetaan päivittäin n. tunnin ajaksi. Jos kuitenkin kännyköistä aiheutuu häiriöitä, henkilökunta voi ottaa kyseiset laitteet talteen väliaikaisesti.

Mikäli leirillä ilmenee ongelmia, huoltajiin otetaan yhteyttä.

Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen vahvistan lomakkeen tiedot oikeiksi sekä hyväksyn leirin yhteiset pelisäännöt.

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset