Kuva: birgl/Pixabay

15.6.2021

Helsingin ortodoksinen seurakunta työllistää kesän aikana useita nuoria seurakunnan eri toimintoihin, kuten kasvatukseen, hautausmaalle ja diakoniatyöhön.

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän palkkatuen avulla saatiin palkattua tänä kesänä lisäksi kolme nuorta diakoniatyöhön ja neljä nuorta kesäleireille. Diakonian kesätyöntekijöinä aloittivat 14.6. Sofie, Venla ja Mihkal, joiden kuulumisia voi seurata Instagramissa @nuoretdiakoniassa-tilillä.

Helsingin ortodoksisen seurakunnan Suomen ortodoksiselta kirkkohallitukselta saama opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä palkkatuki on osa nuorten kesätyöllistämiseen varattua rahoitusta, jonka eduskunta päätti tänä keväänä ottaa mukaan lisätalousarvioonsa.

Suomen ortodoksinen kirkkohallitus sai tukea yhteensä 20 000 euroa, joka jaettiin ensisijaisesti määräaikaan hakemuksensa lähettäneille ortodoksisille seurakunnille. Myös kirkon keskushallinto- ja palvelukeskus sai tukea neljän nuoren työllistämiseksi kesän 2021 aikana.

Seurakunta toivottaa kaikki nuoret kesätyöntekijät lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätietoa


Juttua korjattu 16.6. Seurakunta palkkaa kesän ajaksi useita nuoria kesätyöntekijöiksi. Heistä opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä palkkatuella on rekrytoitu seitsemän nuorta.

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset