27.5.2019

Helsingin ortodoksinen seurakunta on maamme suurin ortodoksinen seurakunta. Kolmannes Suomen ortodokseista kuuluu Helsingin seurakuntaan. Sen jäsenmäärä vuoden 2018 lopussa oli lähes 20 000. Seurakunta on osa Suomen ortodoksisen kirkon Helsingin hiippakuntaa. Seurakunnan toimintaa säätelee laki ortodoksisesta kirkosta sekä kirkkojärjestys. Seurakunnan henkilöstömäärä on noin 65. Lisäksi seurakunnassa työskentelee kausityöntekijöitä.

Helsingin ortodoksinen seurakunta hakee haudankaivajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimen sijoituspaikka on Ortodoksinen hautausmaa, Lapinlahdentie 2-4 Helsinki. Tehtäviin kuuluu haudankaivuutyöt sekä koneellisesti että käsin. Haudankaivaja osallistuu myös muihin ulkoaluetöihin.

Valittavalta henkilöltä edellytetään hyvää suomenkielen taitoa, ajokorttia sekä työkokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Hakijalta odotetaan itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi hakijalle on eduksi kaivinkoneiden tuntemus ja huolto-osaaminen.

Palkkauksessa noudatetaan Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 1.

Hakemus otsikolla ”Haudankaivaja” tulee toimittaa 10.6.2019 kello 16.00 mennessä osoitteeseen hakemukset.helsinki@ort.fi. Haastattelut pidetään maanantaina 17. kesäkuuta. Päätöksen toimeen valittavasta henkilöstä tekee seurakunnanneuvosto kokouksessaan 22. elokuuta. Tehtävän vastaanottamisesta sovitaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava vahtimestari Johannes Porokarajohannes.porokara@ort.fi / 040 727 2847


Kaikki seurakunnan haettavana olevat toimet ilmoitetaan nettisivujen avoimet työpaikat -osiossa. 

Kategoriat Avoimet työpaikat