15.3.2023

Helsingin ortodoksisen seurakunann diakonian järjestämä kesäretki suuntautuu tällä kertaa seurakuntamme pohjoiselle alueelle. 1. kesäkuuta järjestettävä kesäretki on täynnä ja myös varasijalla on hyvin paljon ihmisiä. Kiitos kaikille retkelle ilmoittautuneille ja retkestä kiinnostuneille! Leirin suosio osoittaa, että tällaisia retkiä tarvitaan.

Tässä vielä tietoa retkestä:

Tutustumme Hyvinkään Karjalan valistajien kirkkoon, Riihimäen lasimuseoon sekä pappismunkki Damaskinoksen johdolla Lintuvuoren tsasounaan.  Matkan omavastuuhinta on 30 €, johon sisältyy pääsyliput, kiertoajelu Riihimäellä oppaan johdolla, lounas ravintola Klaasissa sekä iltapäiväkahvit Lintuvuoressa. Lintuvuoressa sinulla on mahdollisuus ostaa Athosvuoren luostarin tuotteita joko käteisellä tai MobilePaylla. Linja-autokuljetus lähtee Helsingistä klo 8.30 (Mikonkatu 19, turistipysäkki). Paluu n. klo 18.15. Matkalla mukana isä Juha ja isä Teo sekä diakoniatyöntekijät. Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pohjolan Matka.

Sitovat ilmoittautumiset ja ruoka-allergiat 28.4.2023 mennessä matkatoimistoon: Minna Forss / Pohjolan Matka, minna.forss@pohjolanmatka.fi tai p. 0201 303 332 (klo 9-16). Lasku lähetetään sähköpostiin tai postitse, jos sähköpostia ei ole. Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä Pohjolan Matkaan tai diakonian päivystykseen.