Haettavana oleva kasvatustyöntekijän tehtävä painottuu perhetyön suunnitteluun ja toteutukseen. Kuva: Larissa Qvintus-Petsalo

15.12.2023

Helsingin ortodoksinen seurakunta hakee kasvatustyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan toimeen.

Kasvatustyöntekijä toimii osana seurakunnan moniammatillista kasvatustiimiä. Tehtävään kuuluu tiimityön lisäksi itsenäistä työskentelyä ja suunnittelua. Haettavan kasvatustyöntekijän tehtäviin kuuluvat seurakunnan kasvatustoimintaan liittyvät tehtävät. Tehtävä painottuu tämänhetkisen työnjaon perusteella perhetyön suunnitteluun ja toteutukseen. Toiminta sisältää työtä ja työn koordinointia leireillä, tapahtumissa, kerhoissa ja koulutusten yhteydessä.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa kasvatusalan koulutusta ja kokemusta ammatillisesta työskentelystä perheiden ja lasten kanssa. Myös muu soveltuva koulutus ja osaaminen voidaan huomioida. Venäjän tai muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävän luonteen vuoksi työntekijän tulee olla ortodoksisen kirkon jäsen. Hakijalta edellytetään lisäksi soveltuvuutta tehtävään sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Valitun tulee esittää ote rikosrekisteristä.

Palkkauksessa noudatetaan ortodoksisen kirkon työehtosopimusta. Haettava toimi kuuluu ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen vaatimusryhmään 3. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa  2.1 2024 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemukset.helsinki@ort.fi.  Muualle tulleita hakemuksia ei huomioida.

Haastattelut toteutetaan viikolla 2/2024 Tehtävän aloituksen toivotaan tapahtuvan mahdollisimman nopeasti.

Mahdolliset toimeen liittyvät kysymykset: Kasvatuksen esimies Petri Korhonen, petri.korhonen@ort.fi