Kuvituskuva: Pixabay

22.5.2023

Helsingin ortodoksisen seurakunnan asiakaspalvelussa on poikkeusaukioloajat kesäkuukausien aikana.

Asiakaspalvelu on poikkeuksellisesti avoinna keskiviikkona 31.5. klo 9-12.

Helsingin Liisankadun toimipiste on kokonaan suljettu ajalla 1.-22.6. Tänä aikana asiakaspalvelu palvelee etänä puhelimitse ja sähköpostitse kello 9-11 ja kello 12-14 välisenä aikana. Lisäksi kesäkuussa Lahden toimipiste on auki maanantaisin ja torstaisin kello 9-11 ja kello 12-14.

Lahden asiakaspalvelupiste on puolestaan kokonaan suljettu ajalla 26.6.-23.7. Tänä aikana asiakaspalvelu palvelee niinikään maanantaista torstaihin etänä puhelimitse ja sähköpostitse sekä paikan päällä Helsingissä kello 9-14 välisenä aikana.

Tarkista asiakaspalvelun aukioloajat 

Asiakaspalvelupisteistä voit tiedustella kirkollisiin toimituksiin liittyviä yleisiä asioita sekä hoitaa hautaukseen ja hautapaikkoihin liittyviä asioita.

Kirkollisista toimituksista, kuten kasteesta, avioliittoon vihkimisestä, kodinpyhityksestä, synnintunnustuksesta, sairaanvoitelusta, hautauksesta, rukoushetkestä tai muihin kirkollisiin toimituksiin liittyvistä asioista tulee sopia suoraan oman alueesi päivystävän papin tai kanttorinkanssa.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan suoraan kirkon keskusrekisteristä

 

Päivitetty 25.5.: Poistettu tiedot toukokuun 22.5. ja 24.5. päivistä ja lisätty tieto Lahden asiakaspalvelupisteen aukioloajoista heinäkuussa. 

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset