Kuvituskuva: Pixabay

25.8.2022

Helsingin ortodoksisen seurakunnan asiakaspalvelu on poikkeuksellisesti kiinni perjantaina 2.9. Tällöin asiakaspalvelija ei ole tavoitettavissa puhelimitse eikä sähköisiä kanavia pitkin.

Lahden asiakaspalvelupiste on poikkeuksellisesti suljettu 6.9. saakka. Asiakaspalvelu palvelee kuitenkin sähköpostitse ja puhelimitse arkisin kello 9-14, poikkeuksena perjantai 2.9., jolloin asiakaspalvelu on kokonaan kiinni.

Seurakunta pahoittelee asiakaspalvelun poikkeusaukioloajoista mahdollisesti koituvaa haittaa.

Päivystävä pappi ja kanttori ovat kuitenkin tavoitettavissa myös perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana. Heidän kanssaan voi sopia kirkollisista toimituksista, kuten kasteesta, avioliittoon vihkimisestä, kodinpyhityksestä, synnintunnustuksesta, sairaanvoitelusta, hautauksesta, rukoushetkestä tai muihin kirkollisiin toimituksiin liittyvistä asioista. Voit myös ottaa yhteyttä johonkin sinulle tuttuun pappiin. Päivystäjien yhteystiedot löytyvät täältä.

Asiakaspalvelupisteistä voit tiedustella kirkollisiin toimituksiin liittyviä yleisiä asioita sekä hoitaa hautaukseen ja hautapaikkoihin liittyviä asioita.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan suoraan kirkon keskusrekisteristä

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Korjattu 29.8.: Lisätty tieto Lahden asiakaspalvelupisteen aukioloajoista.

Kategoriat Uutiset