Kuvassa vasemmalta oikealle Aamun Koiton päätoimittaja Susanna Somppi, vastaava tiedottaja Maria Hattunen, arkkipiispa Leo, Helsingin ortodoksisen seurakunnan tiedottaja Vlada Wahsten ja venäjänkielinen tiedottaja, isä Vladimir Sokratilin. Kuva: Andreas Salminen

3.10.2023

Helsingin ja koko Suomen arkkipiispa Leo palkitsi kirkon viestijät Pyhän Karitsan ritarikunnan 1. luokan mitalin tunnustuksena toiminnasta kirkon hyväksi ja kiitoksena Ekumeenisen patriarkka Bartolomeoksen vierailuun liittyvästä viestintätyöstä. Ansiomitalin saivat 3.10. Helsingissä kirkon tiedottaja Maria Hattunen, Aamun Koiton päätoimittaja Susanna Somppi, kirkon venäjänkielinen tiedottaja pastori Vladimir Sokratilin sekä Helsingin ortodoksisen seurakunnan tiedottaja Vlada Wahlstén.

Arkkipiispa Leo kiitti onnistuneesta viestinnästä Suomen ortodoksisen kirkon autonomian 100-vuotisjuhlan yhteydessä ja muistutti, kuinka tärkeässä roolissa viestintä on tapahtuman kannalta.

Vlada Wahlstén on toiminut seurakuntamme tiedottajana vuodesta 2012 saakka. Susanna Somppi valittiin Aamun Koiton päätoimittajaksi vuonna 2021. Somppi on aiemmin lisäksi toiminut Helsingin ortodoksisen seurakunnan tiedottajan sijaisena vuosina 2019 ja 2020. Maria Hattunen on vastannut kirkon viestinnästä vuodesta 2014 saakka ja hänet valittiin viime vuonna myös kirkon vuoden työntekijäksi. Pastori Vladimir Sokratilin on tullut kirkon venäjänkieliseen viestintään Valamon opistosta ja hän toimii pappina myös seurakuntamme alueella.

Monia armorikkaita vuosia kaikille palkituille!

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset