Sivustolle asennetut reaktionapit mahdollistavat anonyymin sisältöpalautteen antamisen sekä sisällön helpon jakamisen eri kanavissa.

22.11.2018

Helsingin ortodoksisen seurakunnan hos.fi-sivustolle on asennettu reaktionapit, joilla sivustokäyttäjät voivat ilmaista mielipiteensä ja antaa palautetta sivuston sisällöstä.

Tavoitteena yhä parempi käyttäjäkokemus

Seurakunnan verkkosivut uudistuivat runsas vuosi sitten syksyllä. Seurakunta haluaa kuulla yleisöjään ja parantaa edelleen sivustokäyttäjien kokemusta kehittämällä sivuston sisältöjä lukijoita kuunnellen. Reaktionapit on liitetty seurakunnan ajankohtaisartikkeleihin sekä sivuston eri osioihin, joissa kuvataan seurakunnan palveluja, päätöksentekoa ja toimintaa.

Tavoitteena on parantaa käyttäjäkokemusta ja saada lisää tietoa siitä, millaiset sisällöt seurakunnan sivustokäyttäjät kokevat kiinnostaviksi, hyödyllisiksi ja ymmärrettäviksi.

Jaa sisältöjä helposti

Reaktionapit antavat myös mahdollisuuden jakaa helposti sisältöjä eri kanavissa. Artikkelin yhteydessä olevan reaktionapin painamisen jälkeen sisällön voi jakaa suoraan Facebookissa, Twitterissä, WhatsAppissa ja mobiililaitteella myös Messengerissä.

Reaktionapeilla halutaan parantaa sivuston käyttäjäkokemusta. Palaute annetaan täysin anonyymisti, eikä toiminnolla kerätä tai välitetä eteenpäin lukijoiden henkilökohtaista dataa.

Palautetta seurakunnan verkkopalvelun kehittämiseksi voi reaktionappien lisäksi antaa yhä myös palautelomakkeella

Kategoriat Uutiset