Okko Balagurin kuvattuna Helsingin ortodoksisen seurakunnan kirjastossa Helsingin Liisankadulla. Kuva: Joel Eklöv

29.9.2022

Helsingin ortodoksisen seurakunnan neuvosto myönsi 22.9. kokouksessaan seurakunnan vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Kristiina Aminoffille opintovapaan ajalle 1.10.-31.12.2022. Aminoff siirtyy viimeistelemään ylempään yhteisöpedagogin ammattikorkeakoulututkintoon liittyvää opinnäytetyötään. Vapaaehtoistoiminnasta vastaa tämä ajan teologian maisteri Okko Balagurin.

Okko Balagurinilla on todella paljon kokemusta niin vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista kuin vapaaehtoisena toimimisestakin. Balagurin on toiminut työelämässä pitkään vapaaehtoistyön koordinaattorina saattohoidossa. Seurakunnassa Balagurin toimii tällä hetkellä Myllypuron kappelin isännöitsijänä. Aiemmin hän on muun maussa vetänyt seurakunnan sururyhmää ja raamattupiiriä, toiminut tiistaiseurassa, laulanut kuorossa, toiminut lukijana ja vihitty alidiakoniksi, toiminut seurakunnan valtuutettuna ja neuvoston jäsenenä sekä eri toimikuntien jäsenenä.

”Pyrin jatkamaan jo suunniteltuja toimintoja vapaaehtoissektorilla ja tukemaan vapaaehtoisia heidän tehtävissään. He antavat seurakunnalle arvokkainta, mitä heillä on: omaa aikaansa”, tiivistää Okko Balagurin.

Okon tavoittaa lokakuusta aina joulukuun puoliväliin saakka kolmena päivänä viikossa numerosta 0409230771 ja sähköpostitse okko.balagurin@ort.fi).

Korjattu 30.9.: Balagurin ei ole vetänyt Itä-Helsingin alueen tiistaiseuraa, kuten tekstissä aiemmin luki, vaan ollut toiminnassa mukana ja ollut tilaisuuksissa puhujana. Kristiina Aminoff suorittaa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, ei ylempää ammattikoulututkintoa. Tekstiin lisätty myös tarkennus opintoalasta. 

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset