12.6.2020

Suomen ortodoksinen kirkko, OrthPhoto.net ja Puolan ortodoksisen kirkon julkaisuneuvosto järjestävät yhdessä kansainvälisen valokuvakilpailun esitelläkseen ortodoksisuuden kirjoa ja kauneutta Suomessa.

Painettuun albumiin ja näyttelyyn huipentuvan kilpailun kautta tehdään Suomen ortodoksisen kirkon elämää tutuksi kansainväliselle yleisölle.

Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Kilpailusarjoja on kolme:

  • Kirkot (arkkitehtuuri, freskot ja mosaiikit, ristit, haudat ja hautausmaat, maisemakuvat, etc.)
  • Ihmiset (papisto ja maallikot, potretit, etc.)
  • Reportaasit (Kirkolliset tapahtumat, pyhiinvaellukset, praasniekat, juhlat, etc.)

Kukin osallistuja voi osallistua kilpailuun enintään kuudella kuvalla / kilpailusarja. Kilpailuun voi osallistua 11.9.2020 saakka (Osallistumisaikaa on jatkettu viikolla.)

Kilpailun palkinnot ovat seuraavat:

Pääpalkinto: 400 euroa, 1. sija kategoriassa: 200 euroa, 2. sija kategoriassa: 100 euroa, 3. sija kategoriassa: 50 euroa, Kunniamaininta: yhteistyökumppanin valokuva-albumi (Tuomaristo päättää kunniamainintojen lukumäärästä), tunteellisin kuva: 200 euroa.

Lisätietoja ja tarkemmat osallistumisohjeet: http://www.finland.orthphoto.net/

On huomioitava, että kuvat voivat olla vain tekijän omia. Kuvakoko ei voi ylittää 20 MB, ja kuvan resolution tulee olla riittävä.  Kuvat tulee lähettää osoitteeseen:  finland@orthphoto.net. Kuvalähetykseen on hyvä liittää täytetty osallistujakaavake, jonka voi ladata tästä. Kilpailun kielenä on englanti.

 

Päivitetty 7.9.2020

Kategoriat Uutiset