Ylioppilaslakit. Kuva: Vlada Wahlstén

17.5.2022

Helsingin ortodoksinen seurakunta jakaa sadan euron stipendin jokaiselle ortodoksiseen uskonnonopetukseen osallistuneelle tämän kevään ylioppilaalle. Stipendit jaetaan 31.5. pidettävässä ylioppilasjuhlassa seurakuntasalilla Helsingissä.

Seurakunnalla on jo pitkät perinteet ortodoksista uskontoa opiskelleiden ylioppilaiden muistamisessa. Kahtena edellisenä vuotena ylioppilaita muistettiin poikkeuksellisesti vain etänä koronaviruspandemian vuoksi.

Ortodoksiseen uskonnonopetukseen osallistuneet kevään 2022 ylioppilaat ovat saaneet seurakunnalta tiedon stipendistä sekä kutsun:

Monia armorikkaita vuosia valmistuva ylioppilas! Helsingin ortodoksinen seurakunta muistaa sinua 100 € stipendillä.

Opiskelurutistus kirjoituksineen on nyt takana, on siis juhlan aika. Onnittelen sinua koko Helsingin ortodoksisen seurakunnan ja kasvatustoimen puolesta. Mikäli osallistuit ortodoksiseen uskonnonopetukseen lukiossasi, haluamme kiittää ja muistaa sinua tästä. Valmistuvana ylioppilaana sinun ei itse tarvitse tehdä vielä mitään. Seurakunta pyytää ortodoksiseen uskonnonopetukseen osallistuneiden tiedot suoraan kouluilta, ja on näiden tietojen pohjalta sinuun sähköpostitse yhteydessä viimeistään 25.5. Tässä yhteydessä pyydämme tilinumeroasi, sekä tarjoamme mahdollisuutta ilmoittautua seuralaisen kanssa tiistaina 31.5. klo 17–19 pidettävään ylioppilasjuhlaan seurakunnansalissa (Unioninkatu 39, 00170 Helsinki, sisäpihalla).

Mikäli olet koulusihteeri, rehtori, tai muu stipendeistä vastaava henkilö, eikä kouluunne ole oltu yhteydessä stipendien suhteen, ja teillä on ortodoksiseen uskonnonopetukseen osallistuneita oppilaita, pyydämme olemaan yhteydessä mieluiten sähköpostitse kasvatustyöntekijä Vasili Venkulaan: vasili.venkula@ort.fi.

Seurakunta kutsuu tilaisuuteen myös lukiossa ortodoksista uskontoa opettavia. Juhlaan voi ilmoittautua olemalla yhteydessä kasvatustyöntekijä Vasili Venkulaan.

 

Kategoriat Uutiset