Perheitä kutsutaan yhteiselle syysleirille. Kuva: avtk

19.9.2022

Syksyn perheleiri

Seurakunta kokoaa perheet yhteen ja järjestää jälleen syksyn perheleirin Karjalanvalistajien viikonloppuna 4.11. – 6.11.2022.

Syysperheleirillä kokoonnutaan viettämään yhdessä Karjalanvalistajain juhlaa, pohtimaan perheasioita ortodoksisesta näkökulmasta, leikkimään, puuhaamaan ja viettämään aikaa Kaunisniemeen Lällyn leirikeskukseen.

Perheleirillä lapset pääsevät helposti tutustumaan kirkkoon ja jumalanpalveluksissa olemista yhdessä ohjaajien kanssa. Vanhemmille perheleiri tarjoaa irtioton arjesta, jossa voi hetkeksi unohtaa ruoanlaiton ja muut arkiaskareet, ja mahdollisuuden tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin ortodokseihin.

Leirillä ovat mukana kasvatuksen pappi, isä Sergei Petsalo, kanttori Elia Pietarinen, kasvatuksen työntekijät Mirjam Wogayehu ja Marina Salonkangas sekä leirin ohjaajia.

Ilmoittautuminen leirille alkaa 17.9. ja loppuu 2.10. Perheleirit ovat viime aikoina olleet todella suosittuja. Tarvittaessa leirille voi ilmoittautua myös jonoon.

Leirille järjestetään yhteiskuljetus linja-autolla, joka lähtee Kiasmanaukion turistiliikenne pysäkiltä. Yhteiskuljetus lähtee klo 15:45. Paluukyytilähtee leirin päätyttyä klo 15:15.

Leirin hinta:

Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenet: 125€ / perhe, 50€/aikuinen, 25 €/2-12 v, 0-2 v. ilmainen. Muut kuin Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenet: 200€/ perhe, 80 €/ aik. 40€/ 2-12 v, 0-2 v. ilmainen.

Ilmoittaudu leirille tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kategoriat Ajankohtaista